Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 5 gun gecikti bende bugun test yaptim ve neg. cikti ama adette olmadim sol kasigimda arada bi kasilma bi de acayip bi akintim var umarim hamileyizdir ya aaaa beklemek ne zor
bende yatım bgn negatif çıktı.adetim bu ayın sonuna ama dayanamadım ne ypm:)
kızlarrrr dün tekrar test yaptımmm o son yaptığımdan sonra hiç ümidim yoktu ama sonuç çift çizgiiii:)))
inanamadık, hastaneye gittik kan testi 305 çıktı:)
darısı sizlerin başına inşallah.. negatif çıktı diye ümitsizliğe kapılmayın bence, ben adetime 2 gün kala yaptığımda çıkmamıştı..
teşekkürler:))
darısı bütün bebiş isteyenlerin başına inşallah..
aslankedicik senin ne oldu sonuçç
hadi sende haziran annelerine katıldığın haberini verirsin inşallah:)
ben kan testi yaptırdım hamile değilim
hala regl olmadım
slm canlarım nerdesınız yaaa...bugun rahim filmi çektirdim,sol tüp açik tertemiz,ama sağ tüpüm ilthap varmış,dr.antibyotik verdi,bakalım,inşallah o ilthap gider.
üzülme canım ya. demek ki daha zamanı gelmemiş..
önümüzdeki ay çalışmalara devam edersiniz:))
ama adetin niye bu kadar gecikti ki. bi problem yoktur inşallah?
Selam kizlarrrr nasilsiniz?? Uzun zaman oldu bir türlü bir araya gelemedik. Ebrucum gecmis olsun, iyikide yaptirmisin rahim filmini insallah antibiyotikler sayesinde sag tüpünd tertemiz olur acili verirrr.. Ben hala gecici menopozdayim 2 aydir adet görmüyorum, ohh be bi rahatki dert yok tasa yok, yumurtlama günleriymis, gebelik testleriymis oldumu olmadimi cabalarini yasamiyorum keyif yapiyorum :icecream:
geçmiş olsun canım. umarım bebişin bu ay gelir.
evet cnm uzun zamandır göremedik seni,inşallah geçer cnm,bakıyorumda o ilaçları içiyorum,biraz akınttım başladı,temizlenıyor mu ne anlamadım