Gebelik testi kullananlar buraya

ya ben bu idrar testlerine pek guvenmiyorum artik kimisine yumurtlamadan 2 hafta sonra cevap veriyo kimine adetten 1 hafta geciyo bisey gozukmuyo esimede hastalandigimi soyledim onunda kafasina takmasini istemiyorum eger hamileysem sürpriz olucak

benimde 5 gun gecikti bende bugun test yaptim ve neg. cikti ama adette olmadim sol kasigimda arada bi kasilma bi de acayip bi akintim var umarim hamileyizdir ya aaaa beklemek ne zor

inşallah hamileyizdir acaba bugün de testi tekrarlasam mı diye düşünüyorum ...bende de akıntı var hiç regl olacakmış gibi değilim

kızlarrrr dün tekrar test yaptımmm o son yaptığımdan sonra hiç ümidim yoktu ama sonuç çift çizgiiii:)))
inanamadık, hastaneye gittik kan testi 305 çıktı:)
darısı sizlerin başına inşallah.. negatif çıktı diye ümitsizliğe kapılmayın bence, ben adetime 2 gün kala yaptığımda çıkmamıştı..

ay cnaım tebrik ederim...

bende yarın kan testi için gideceğim bugün adetimin gecikiği 6. gün

teşekkürler:))
darısı bütün bebiş isteyenlerin başına inşallah..
aslankedicik senin ne oldu sonuçç
hadi sende haziran annelerine katıldığın haberini verirsin inşallah:)

teşekkürler:))
darısı bütün bebiş isteyenlerin başına inşallah..
aslankedicik senin ne oldu sonuçç
hadi sende haziran annelerine katıldığın haberini verirsin inşallah:)

canım ben saati kurmamışım sabah uyanamadım
yarın sabah gideceğim ve öğleden sonraya sonuç çıkıyor hemen..
bugün de tıok yok, akıntım var ama regl belirtisi yok
inşallah ben de ahmileyimdir ya çok sevindim senin için
:)

slm canlarım nerdesınız yaaa...bugun rahim filmi çektirdim,sol tüp açik tertemiz,ama sağ tüpüm ilthap varmış,dr.antibyotik verdi,bakalım,inşallah o ilthap gider.

Selam kizlarrrr nasilsiniz?? Uzun zaman oldu bir türlü bir araya gelemedik. Ebrucum gecmis olsun, iyikide yaptirmisin rahim filmini insallah antibiyotikler sayesinde sag tüpünd tertemiz olur acili verirrr.. Ben hala gecici menopozdayim 2 aydir adet görmüyorum, ohh be bi rahatki dert yok tasa yok, yumurtlama günleriymis, gebelik testleriymis oldumu olmadimi cabalarini yasamiyorum keyif yapiyorum :icecream:

üzülme canım ya. demek ki daha zamanı gelmemiş..
önümüzdeki ay çalışmalara devam edersiniz:))
ama adetin niye bu kadar gecikti ki. bi problem yoktur inşallah?

dra gösteremedim sonucu canım ama 0.100 çıktı...hala regl olmadım ve pazartesiye kadar olmazsam muaeyneye giderim artık... hiç bu kadar gecikmemişti.
streste yapmadım, ilaçta kullanmadım anlamadım :S

evet cnm uzun zamandır göremedik seni,inşallah geçer cnm,bakıyorumda o ilaçları içiyorum,biraz akınttım başladı,temizlenıyor mu ne anlamadım

evet cnm uzun zamandır göremedik seni,inşallah geçer cnm,bakıyorumda o ilaçları içiyorum,biraz akınttım başladı,temizlenıyor mu ne anlamadım

insallah gecer canim. Belki o yüzden hamile kalamiyordun, bundan sonra bakarsin hamis kalirsin

Güzellerim nerdesiniz??????kötükedihüso

Tugceeeeeeeeeeee
Ebruliiiiiiiiiiiiiiiii
Maybemybaby
Footsool
Butterfly

Ne var ne yok nasilsiniz?? Hepinizi meraak ediyorum..
:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…