Gebelik testi kullananlar buraya

Haklisin canim ama benim sucum yok cat kapi misafir geldi simdi gittiler bende hemen buraya daldim zemuszemus

Senin adetinde hep sapar oldu yolumu ne sasirdi. Kist falan olmasin CADIARZU nedense aklima hep PCO geliyor onlardada hep adet duzensizligi olur. Ama rahim filmi cektirmen cok iyi fikir herseye deger canim.

Senin adetinde hep sapar oldu yolumu ne sasirdi. Kist falan olmasin CADIARZU nedense aklima hep PCO geliyor onlardada hep adet duzensizligi olur. Ama rahim filmi cektirmen cok iyi fikir herseye deger canim.

allah allah bi bu eksik PCO kaç defa dr.gittim hep sordum,bende PCO varmı,en son 2 ay once dr.gittim bişeyın yok dedi,tertemiz,gebelik testi alacaktım,ama vazgeçtim,belim ağrıyor kesin adet olacam bu günlerde

ben burdayım ebruuuu , nasılsın canım , inş adet olmazsın....

ben oldum bitti...

bu ay yeni denemeler de yapamıyacağız :sinifsinif:çünkü tam yumurtlama dönemimde, eşimden ayrı olacağım...

ablamın düğünü var, memlekete gideceğim....

anlıyacağın bizim hayaller taaaaaaaa kasım belki de aralığa bilet aldı:Saruboceq:

hoşgeldin cnm,evet inşallah gelmez adet ve bebiş gelir,beklıyecam bu hafta sonuna kadar bakalım,gelirse gelsin,gelmezse test yapacam belki....yemin değilim

Aaa yazilanlar bana email bildiris olarak gelmedi hayret :uhm:

allah allah bi bu eksik PCO kaç defa dr.gittim hep sordum,bende PCO varmı,en son 2 ay once dr.gittim bişeyın yok dedi,tertemiz,gebelik testi alacaktım,ama vazgeçtim,belim ağrıyor kesin adet olacam bu günlerde

Valla ne bileyim canim inan her seferinde aklima nedense PCO geliyor senin adetin gercektende cok düzensiz yada ciklusun coook uzun bi sen cözemedin kaydirigubbakcemile3

Demek dügüne gideceksin oh ne güzel bir iki stres atip gelirsin bizim yerimizede bol bol oynarsin insallah :teytey::teytey:

Kasim olsun fark etmez canim, bizim umutlarda aralik ayina kaldik ilaclar yüzünden yumurtlamam devre disi birakildi. Bakarsin hepimiz yil sonu burdan hamileyiz diye cikariz :ecrin_bebek::lepi:

bende bu ay çok ümitlendim ama regl oldum bıtmesını bekliyorum bitsin bu ay için çalışmalara devam:)inşalah bu ay hamile kalıırm...hesapladım 10-15 arası yumurtlama zamanım bu tarıhleder 2 gunde bır ılıskı yasanması yeterlımıdır?hergun mu yapmak gerekır?

slm canlarım nasılsınız,akşam herkez girsın,biraz sohbet edelim yaaa

kız laubalicim,çiş testi yaptım kaydirigubbakcemile3 hani bir topik vardıya,akşamdan çişini yap bir bardağa,ve sabah bak,eğer üste yağ gibi yada tabaka gibi varsa hamişsın,bende akşamdan çişimi yaptım kaydirigubbakcemile3 sabah baktım yağ,tabaka gibi bişey var,1 saat inceledim,sanat eseri gibi...dedim tmm ben hamileyım,sonra gittim bi test aldım,ama tık yok tek çizgi,üstünde de kaç ml yazmıyor,2tl aldım...onlar 50mlu kaç acaba yaw

ayıp ayıp la ne çiş miş kibar ol kibar idrar de sırnaşık şey 50 mlu ne gız 50 ml lik çiş -sırnaşık şey- mi döküyorsun üzerine annamadım :icecream:

ayıp ayıp la ne çiş miş kibar ol kibar idrar de sırnaşık şey 50 mlu ne gız 50 ml lik çiş -sırnaşık şey- mi döküyorsun üzerine annamadım :icecream:

kaydirigubbakcemile3 yok kız,gebelik testleri varya 10mlu/ml ,25mlu/ml da var,ben ucuzlardan aldım,tek çizgiçiktı,acaba dıyorum bu 2 tl testleri 50mlu/ml mı diye kaydirigubbakcemile3
ay kafayı yedik bebek bebek diye

kaydirigubbakcemile3 yok kız,gebelik testleri varya 10mlu/ml ,25mlu/ml da var,ben ucuzlardan aldım,tek çizgiçiktı,acaba dıyorum bu 2 tl testleri 50mlu/ml mı diye kaydirigubbakcemile3
ay kafayı yedik bebek bebek diye

şimdik annadım gız. pinti la git azcık paraya gıyy al kendine en hassasını :mymeka: nesse şimdik kaç gün kaldı tarihine :icecream:

şimdik annadım gız. pinti la git azcık paraya gıyy al kendine en hassasını :mymeka: nesse şimdik kaç gün kaldı tarihine :icecream:

evet ama bana yakın bir eczane var herzaman ordan alıyordum onceden 5 tl şimdi ucuz testler getirdiler :bbo: SAT 30 agustos 34gün sürüyor,yane bu ayın 2sinde adet olmam gerekıyordu..ama tık yok

evet ama bana yakın bir eczane var herzaman ordan alıyordum onceden 5 tl şimdi ucuz testler getirdiler :bbo: SAT 30 agustos 34gün sürüyor,yane bu ayın 2sinde adet olmam gerekıyordu..ama tık yok

sen çişini bile kavanoza koyup saklıyon ilerde kullanıcan heral bi de pahalıya test mi alcaydın pinti sırnaşık şey şaka bi yana inşallah daha da gelmez kırmızılar mübarek gün dua et gızz.

sen çişini bile kavanoza koyup saklıyon ilerde kullanıcan heral bi de pahalıya test mi alcaydın pinti sırnaşık şey şaka bi yana inşallah daha da gelmez kırmızılar mübarek gün dua et gızz.

inşallah gızzz,ben temmuz aynda menogon+pregnyl kullandım ama bebiş olmadı
foruma bakarken bir topik vardı,bu iğneleri kullanan yada pregnyl kullanan,bir kaç ay etkisini surebılıyormuş...inşallah bende tuttmuştur

inşallah canım ya valla eziyet çekiyoruz artık gelsinler sıkıldım. ağzıma o kadar bebek lafı dolandı ki şimdi bebek gördüğümde sevemiyorum bile bana acayip tuhaf geliyorlar. sanki hamile kalanlar ya da bebekler insanüstü varlıklar böllee üreme yetenekleri var karınlarından canlı çıkıyor o canlılar sürekli büyüyor hani uzaylılarmış gibi geliyor bana. gelmeyeceklerse bildirsinler bundan gayrı benden bi şey olmass diyim. oda yok ölee bekliyoz. :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…