- 17 Mayıs 2009
- 171
- 1
Figen hangi testten kullaniyorsun, hassasligi ne kadar?
1 tl olanlar hassas olmasi lazim yazmiyormu üstünde 10l/mu diye, Benim kullandigimda internetten mavi cubuklu bisey erken amacli kullanan testler.
Insallah allah gönlüne göre verir beklemek cok zor hele bide insanin icinde hep umut olunnca zaman sanki hic gecmek bilmiyor :benneyaptımki:
Bolşans... Rahim ağzıyetmezliğimi vardı sende
bademcim tüp bebek tedavin hayırlı olsun... bende de rahim ağzı yetmezliği var...
Canım ...İnşallah bu kez zamanında ve sağlıkla eve götüreceğimiz bebeklere hamile kalırız...:Saruboceq:
inşallah canım.. mutlu olmak bizim de hakkımız...
ben de çok sevdiğim için bu nicki koydum kendime :))
kızlar bugün büyük gün inşallah adet olmam.bugünü atlatırsam yarın sabah test yapıcam.inşallah güzel haberler veririm size.dün yapmıştım test ama çıkmamıştı hatırlarsanız biraz umudum kırıldı ama allah büyüktür.
evet baktım öyle yazıyor sanırım hassas. bu saha ta test yaptım. ikinci çizgi dün sabahkine göre daha belirgindi. ama yine de silik tabi.
Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv: