- 23 Şubat 2009
- 3.123
- 12
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde böyle düzensiz olurmuydun? Bu kadar gecti ve test negatif bence sen biran önce doktora görün ve kanda baktir. Burda cogu arkadaslar hamile oldugu halde testte göstermemiz. Bosu bosuna evde bekleyipte kendini daha harap etme [/QUOTE
:1hug:canım tam düzenli değil açıkçası prolaktin tedavisi gördüm tedavim bu ay bitmişti daha önceki aylarda bir hafta geçerdi.işten izin alamıyorum bugün sabahta test yaptım yine tek ç,zgi şaşşırdım pazartesiye hastalanmaz isem gidecem ilgilendiğin için çok teşekkür ederim vereliniortak
ya bu prolaktin ne oldugunu ve ne gibi zarari var bilmiyorum canim. Adet tarihin ne zamandi. Seni listede göremedim
Selam canlarım ben dün yine test yaptım baya belirgin ikinci çizgi çıktı, inşallah hamileyim:CüvCüv:hihoyyyt
ya bu prolaktin ne oldugunu ve ne gibi zarari var bilmiyorum canim. Adet tarihin ne zamandi. Seni listede göremedim
Selam canlarım ben dün yine test yaptım baya belirgin ikinci çizgi çıktı, inşallah hamileyim:CüvCüv:hihoyyyt
Laubali beni listeden yine çıkarmışsın. hayırdır inşallah. 2i defa oluyo. alınıcam ama :)
ben bu sabah dayanamayıp tst yaptım yine. adetime 4 gün kaldı. sanki gölge gibi bi ikinci çizgi çıktı ama sabah sabah rüya da görmüş olabilirim. hiç gölge bile olmayan testlerle birlikte eşime gösterdim. dikkatli bak dedim. sanki birinde gölge gibi bişi var dedim. o da evet dedi. sabah yaptığım testi gösterdi. acaba o da mı rüya gördü. karı koca yedik kafayı.
Laubali beni listeden yine çıkarmışsın. hayırdır inşallah. 2i defa oluyo. alınıcam ama :)
ben bu sabah dayanamayıp tst yaptım yine. adetime 4 gün kaldı. sanki gölge gibi bi ikinci çizgi çıktı ama sabah sabah rüya da görmüş olabilirim. hiç gölge bile olmayan testlerle birlikte eşime gösterdim. dikkatli bak dedim. sanki birinde gölge gibi bişi var dedim. o da evet dedi. sabah yaptığım testi gösterdi. acaba o da mı rüya gördü. karı koca yedik kafayı.
slm kızlar ben yarın yine test yapcatım ya vazgeçtim.bi mucizeye ihtiyacım var zaten çıkması için olsaydı salı günü çıkardı eşimi de umutladırmak istemiorum test almadım yarın da kapalı olur eczaneler.adeti beklicem yani ama yok ben biliorum size bol şanslar