Gebelik testi kullananlar buraya

kesinlikle haber vericem belkide önce sana:)))çünkü eğer çıkarsa eşime direk söylemicem 15 eylül doğum günü süpriz yaparım diye düşündüm...tabi dayanabilirsem:))baksana sonuç için bile 2 gün zor dayanıyorum:)))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güzel bi sürpriz olur canım emin ol hayırlı haberlerini bekliyor olucam ben hepppp burdayıma.s

canım idrar testinde en doğru sonucu alman için 1 hafta geçmesini beklemelisin normalde.Ama bazen bir hafta önce bile görünebilir.Bunun için en güzeli kan testi yaptırman bencea.s

saol canım şimdi boşuna kan testide yaptırmak istemedim. idrar testi daha kolayına geliyor insanın:))o zaman cuma gününe kadar olmazsam gider yaptırırım testi

Selam kizlar :a015: sabah idrar testi yapacaktim ama bütün gece adet sancisi cektim kac defa tuvalete girdim ciktim yani her an gele bilir kirmizilar. Bide gögsümdeki hassasiyette kayboldu. Demekki bu güzel ayi degerlendireme misiz. Kismet.

ya canım dur yaaaaa kırmızı görene kadar böyle konuşma:eek:lmaz:

Canim yasadigim bütün belirtiler progesteron hormonun yüksekliginden dolayi. Adet olana kadar bu hormon vucuttan kaybolmuyor o yüzden kendimde böyle degisiklik hissettim, ama adetim simdi ha geldi gelecek ve hormon inise gecti. Yani en azindan yumurtladigimi biliyorum, ama tutturamadik o ayri mesele. Bundan sonra böyle belirtiler yasarsak demekki yumurtlamisiz ve progesteron hormonumuz yüksek cikmis, hamile olma ihtimalimizde yükske oldugu icin bu belirtileri ister istemez yasiyoruz.

Hadi gözün aydin insallah yumoslarindan bol bol bebek yaparsiniz bu ay :kedi: tasinma iside aslinda iyi olmus dedigin gibi düsünceden azicik uzak olur kendini tasinma isiyle oyalarsin.

inşallah cnm dün dr un verdiği choragon iğneyi ararken pregnly' i buldum sans eseri piyasada yok diye dr öbürünü yazmıstı cok sasırdı sonra.
vurdurdum iğneyi ama iğneden önce sağ kasığımı sanki içerden bıçakla kazıyolar o kadar şiddetli ağrım olduki en büyük yumurtada oradaydı sabah dr baktıgında. iğneden önce dr a ugradım cok normal catlıyor olabılırler ama sen yınede iğneyi yaptır garanti olsun dedi.
bakalım bu gece çalışma var 36 saat doluyor. ay çok komik ya görev gibi...:eek:

dediğin gibi cnm tasınma işim birazda uzun sürdü inşallah kafamı oraya takmamında etkisi olur.:asigim:

inşallah cnm dün dr un verdiği choragon iğneyi ararken pregnly' i buldum sans eseri piyasada yok diye dr öbürünü yazmıstı cok sasırdı sonra.
vurdurdum iğneyi ama iğneden önce sağ kasığımı sanki içerden bıçakla kazıyolar o kadar şiddetli ağrım olduki en büyük yumurtada oradaydı sabah dr baktıgında. iğneden önce dr a ugradım cok normal catlıyor olabılırler ama sen yınede iğneyi yaptır garanti olsun dedi.
bakalım bu gece çalışma var 36 saat doluyor. ay çok komik ya görev gibi...:eek:

dediğin gibi cnm tasınma işim birazda uzun sürdü inşallah kafamı oraya takmamında etkisi olur.:asigim:

çalılş canım çalışşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
inşallah işin rast gider canım:Saruboceq:

selam kızlar,
nasılsınız??
bi şi sorcam bu progesteron normal yumurtlayan birininde yumurtalarını artıtıp hamile kalma şansını yükseltirmi acaba:uhm:

Kirmizilar geldi :tomato: tamda idrarimi hazirladim test yapacaktim bi sildim anaa ne görim adetim gelmis alkisalkisalkis

selam kızlar,
nasılsınız??
bi şi sorcam bu progesteron normal yumurtlayan birininde yumurtalarını artıtıp hamile kalma şansını yükseltirmi acaba:uhm:

Evet zaten maksat bu canim. Ama dozunu doktor tavsiyesinde kullanilmali yoksa yüksek dozda OHSS olunursa yani cok yumurta üretilirse allah göstermesin tehlikeli bile olur. Ben yasadigim icin cok zor günler gecirmistim.

kız laubali neler yapmışın öyle gı delirdim gülmekten ilk sayfadakilere napıyon bacım nasısın özledim kızzzzzzzzseni kendine iyi bakŞeniz

kız laubali neler yapmışın öyle gı delirdim gülmekten ilk sayfadakilere napıyon bacım nasısın özledim kızzzzzzzzseni kendine iyi bakŞeniz

Hehe ne yapmisim kiz unuttum hehe o kadar cok sey yasaniyorki hangisini bahsediyorsun bilmiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 orucuda yedik, yaw keske iftardan sonra gelseydi kirmizilar simdi bunu dert edindim borclar cogaliyor :nazar: sende durumlar nedir?

Niye kimse yok :eek:lmaz: yine herkes köselerine cekilmis gelin bakim kaydirigubbakcemile

kızlar selam uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn bi aradan sonra geri gelebildim nihayet sositososito nasılsınız?

X