Gebelik testi kullananlar buraya

dediğim gibi canım her belirtiyi herkes yaşamııyo zaten,hatta bazıları hiç belirti yaşamıyo adet gecikmesi dışında.çok sabırsızsan bikaç gün sonra kan testi yaptırabilirsin.Aslında adetten 1 hafta önce kanda görülebiliyo ama garantiye alam için 1-2 gün kala yaptırmak daha iyiyerimseniben

benim adet belirtilerim var canım adet olacağım heralde..
yoksa başka belirtim yok
ama geçen gün ilk defa 1 hafta boyunca ve belim ağrıdı ama onu da etmizlik felan yapmıştım yorulmama yoruyorum bir de havalarda serinledi belki dışarda soğuk aldım

canım adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine çok benzermiş hemen karamsar olma bence belki bebiş verdır :)

kan testi yaptıramıyorum sürekli çünkü eşim hastanede:)ve malesef doktor şimdi 2-3 gün öncesinden test yaptırayım desem saçmalama der:KK43:(((

valla bilmiyorum tucecim
sanmıyorum zaten eskisi gibi uğraşacak mecalim bile yok
test mest de yapmıyorum artık..zaten varsada öğrenirim heralde..:)))
ben bu vurdumduymazlıkla hamile kalırsam birgün birde 5 ay sonra felan öğrenirmişim
ayyy ne komik olurdu ayy....koptum ben yine:roflol:

kan testi yaptıramıyorum sürekli çünkü eşim hastanede:)ve malesef doktor şimdi 2-3 gün öncesinden test yaptırayım desem saçmalama der:KK43:(((

başka hastane yokkmu canım orda o zaman eşin sana adetinin 1 hafta geçene kadar beklemeni söyler doktor yayerimseniben

valla bilmiyorum tucecim
sanmıyorum zaten eskisi gibi uğraşacak mecalim bile yok
test mest de yapmıyorum artık..zaten varsada öğrenirim heralde..:)))
ben bu vurdumduymazlıkla hamile kalırsam birgün birde 5 ay sonra felan öğrenirmişim
ayyy ne komik olurdu ayy....koptum ben yine:roflol:

yok canım sen böyle düşünürsen naca doğururen öğrenirsinkaydirigubbakcemile3
böyle dediğin için çıkarsa şaşırmayerimseniben

valla bilimiycem ne çıkarsa bahtıma:)))))))
bu arada snmylcım biraz daha sabret
sabrın sonu selamet ben hep arkdaşlara böyle derimm

var ama malesef çok yakın değil...bu arada kesin öyle der sinirrrr....

canım ya olsun iyiliğin için der dersede çünkü en kesin sonuç 1 hafta geçtikten sonra alınır.Erken davranırsan varsa bile çıkmayabilir ve boş yere üzülmüş olursunopuyorumnanaktan

sağol güldecim inşallah sabredebilirim...ve selamete kavuşurum..yani isteyen herkes kavuşur..

X