Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben laboratuvar okumuştum 2 yıl sonrada biyolojiyi bitirdim..yani ii haltettim şimdide atama yok(keşke biyolojiyi hiç bitirmeseymişim..
bence atanma şansın varsa boşver devam etme okumaya çok da bi esprisi yok artık okumanın..ne kadar çok okursun o kadar işsiz kalıyorsa bu devirde..o nedenle hiç gerek yok ama yinede sana fayda sağlayacağına inanıyorsan oku tabi...
canımmmmmm anlıyorum heyecanını zaten burda bizi en iyi biz anlıyoruz.Bende bugün negatif sonuç aldım yine
bu sene okumaya devam edebilirim demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam...eğer hemşireliğe devam etmek istiyorsan okul bittikten sonra kpss ye artık bitirdiğin gruptan sınava girebiliyorsun..yani sorular zorlaşıyor..yani bu şekilde atanma şansın varsa gir kpss ye kazandıktan sonra okumaya devam edersin okul bitincede derecen artar direk daha mantıklı bence..
amannnnnnnn boşver bende bi çocuk olsa öyle düşünecem ama şu an ancak evimin kadını olabiliyorumm:))valla inşallah en kısa zaman hamile kalabilirz..bu arada güleceksin belki ama bende bugün bi test yaptım tabiki sonuç (-) bi tane daha var evde:)))ama bakalım ne kadar dayanabilecem:)