Gebelik testi kullananlar buraya

Allah iiliğini versin birde oturup izledin mi
beni böyle bir şey yapmam için delirmiş olmam gerek
ben ölürüm heralde görsem:KK43:(

ancak ögleden sonra girebilirim.. Hmm gögüsün mü aciyo delikafadulden cokmu ellettin kocana isira isira yedimi yoksa kaydirigubbakcemile3 saka bi yana kendine dikkat et istersen adet söktürücü hemen icme bir kac gün daha bekle

bu akşam başladım kuzum yaaa:nazar: yedirmem walla kaydirigubbakcemile3
dün akşam sadece ucu acıyodu şimdi heryeri acıyo fabrika ayarlarıma dönmek istiyorum yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

ayy sen hemşiresin pardon çok pardon yaa...:))
benim kafa sarhoş gibi de...
ayy ne zor yaaaa...:KK43:(

ayy sen hemşiresin pardon çok pardon yaa...:))
benim kafa sarhoş gibi de...
ayy ne zor yaaaa...:KK43:(

evet canım ve onuda bırak doğurmak üzere olan bi vakayla karşılaşsam doğurtturmalıyımkaydirigubbakcemile3
şimdi görüpte doğum yapmak delilik ama mucize gibi:nazar:
olsada doğursakkaydirigubbakcemile3

ayyy ben mahvolurum yaa nasıl dayanıyorsun zor iş Allah yardımcın olsun..

ayyy ben mahvolurum yaa nasıl dayanıyorsun zor iş Allah yardımcın olsun..

şu an çalışmıyorum canım ama insan zamanla alışıyo herşeye ilk girdiğimde doğum başlarken bayılıştım sonra biraz sonra sonra biraz sonra derken baştan sonra kadar geldim bigün ve alıştım zamanla işte:lepi:
senin günün geçti mi canım:uhm:

benim adetime 2 gün veya 3 gün var
ama bu ay olmayacak ben biliyoırum...

arkadaşlar açıkçası biraz sohbet etmek istiyorum çünkü çok gerginim...reglime son 6 gün kaldı ve ben çok stres yapıyorum..lütfen biraz yardımcı olurmusunuz..

az kalmış canım kaydirigubbakcemile5stres yapmamaya çalış lütfen eee sende varmı bakalım belirti falan???

canım erken dönemde kasıklarda sancı ve göğüs hassasiyeti en belirgin belirti.Bide tansiyon düşüklüğü.
Ama herkes belirti yaşamıyo a.s

X