Tuana duymustum ama anlami ne tam kavriyamadim. Ilk isim kulaga daha hos geliyor yani Tuana. Adin ne demek? Hic duymadim.
offf o konulara girersek deliliği astım ben :sm_cool:
Kizlar ben biraz kaciyorum esime cay yapacam yatmadan önce sahur yapalim, bi daha kim kalkacak dimi simdi zaten ayaktayiz
tuana cennete düşen ilk yağmur damlası,adin de cennet demek arapçada ama bazı insanlar a ekini olumsuzluk eki olarak anlamak istiyorlar illa nedense?klava:
ben hiperprolaktemi hastasıyım 3 senedir
4 yıllık evliyim
3 aşılama yaptırdım hepsi negatif
tamam bebeğimmmm ben davulcu amcaları bekliyorum daha saçımı boyucam onlar gelene kadar.Afiyet olsun size görüşürük yarınopuyorumnanaktan
Manalari cok güzel.. Aman insanlarin zaten bazen anlayis tarzini ben bile cözemedim bosver nasil düsünürlerse düsünsünler sen anlamini biliyorsun ya bu yeter canim
Davul ha, imrendim simdi şakkıdı bizde öyle bisey yok evde davulu kendimiz caliyoruzhihoyyyt bu arada seninde sac boyama isi hic bitmiyecek gibi delikafadulden
slm gece kuşlarım nasılsınız opuyorumnanaktan
3 senedir ugrasıyorum aralıksız yoruldum ama o nedenle herseyi bıraktım artık demek vakti değilmiş dedik 30 yasındayım o biraz endişendiriyor beni
slm gece kuşlarım nasılsınız opuyorumnanaktan
Güzelim seni motive etmek icin degilde sadece sabrin nereye kadar vara bilecegini anlatmak icin kisaca yazayim, 6 asilama, 8 tüp bebek, hormon tedavisi vs bir sürü ilacli ilacsiz tedaviler görmüs biri olarak asla pes etme insallah vakti zamaninda gelecek. 2 eylülpe 9.tüp bebek denememe basliyorum tam 3 ay baskilayaci ilac kullanacagim bu arada bu ilaclar beni gecici menopoza sokacak 4.evre endometriose var bende allah sonumuzu hayir eylesin. Kismetse olacak ama ne zaman bunu ancak allah bilir. Ha 7 yillik evliyim 6 senedir hic bos durmadim cünkü anne olmak istiyorum bunun asla bir siniri yoktur diye düsünüyorum allahin izniyle bizlerde birgün bu duyguyu tadacagiz