- 14 Haziran 2009
- 1.113
- 1
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldım tatlım msjını ondan sonrada ben sana attım
aa kendi defterimemi yazmışım:roflol:uykum geldiya sapıttım iyice ama okudun dimi canım.
slm kızlar adet oldum bıttı adet olmadan once hamıs sanıyordum ama degılmısım ben belkı bır umut adetım bıtınce gec donlenme fılan olmustur dıye bugun test yaptım sonuc gene negatıf calısmalara son gaz devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oky tuğçecim.şimdi kociş çağrıo beni.yine görüşmek üzere canım ben kkye çok giriom konuşuruz yine.opuyorumnanaktan
daha yumurtlama donemıme var ama bız basladık erken mı basladık yumurtlama zamanımı olsakı
tamam tatlım.zaten hemişlikten gelio uykum normalde bu saatte hayatta uyuyamazdım ama şimdi çok uykucu oldum canım.hadi bakalım sana iyi beklemeler canım:)))) opuyorumnanaktan
Demı valla bence benım dusuk var hazıranda dusuk yaptım o zaman cok calısmıstık ama ben unuttum gıttı adetım bıle unutmustum bu ıslerı cok kafaya takınca olmuo
slm kızlar,nasıl geçıyor ramazan,ben bu aralar,foruma girmeye pek fırsat bulamıyorum...ama ara sıra girip yazışırız...
laubalicim sen nasılsın
tugçecim senide sormalı,adetin geldim mı?