Gebelik testi kullananlar buraya

slm canlarım nasılsınız...akşam bol bol konuşuruz....saat 17.00 dr.randevum var..eşim spermiogram testi yaptı dün dr.gösterecaz bakalım ne var ne yok kaydirigubbakcemile3

merakla bekliyecegiz seni insallah güzel haberlerle dönersin

Arkadaşlar sabah yaptığımda bişey çıkmadı ama az evvel yaptığım test böyle çıktı..Ama emin değilim...:bbo:

kiz ayni testi kullaniyoruz :sm_cool: seni umutlandirmak gibi olmasin ama ben bile görebiliyorum o silik cizgiyi. Hadi INSALLAAAHHH olmustur :Saruboceq:

Allahım inşallah ya..bu preseed bende de işe yarmış olsun ne olur ...:Saruboceq:

olur insallah, ben bugüne kadar erkek kisirligi yüzünden hamile kalamamis bir kadin duymadim önemli olan kadinda sorun olmamasi, kadin infertilitesi daha zor vallah senağlama

olur insallah, ben bugüne kadar erkek kisirligi yüzünden hamile kalamamis bir kadin duymadim önemli olan kadinda sorun olmamasi, kadin infertilitesi daha zor vallah senağlama

Canım benim rahim de problemli..mikroenjeksiyon öncesi dr bana tutmayabilir,şansın az demişti....ben her hastane dönüşü salya sümük ağlıyordum...ikizlere hamile kalmam bile mucizeydi....

testi yarinden önce yapma, nede olsa hcg 48 saatte bir katlaniyor o yüzden bugün bile yapsan öncekinden bir farki olmaz

haklısın canım neyse biraz daha sabredeyimde yarın yapayım adet olmazsam inş. pazarteside kan testine gideyim:CüvCüv::Saruboceq:

ah yokmu bu sorunlar, bu sitede galiba saglam biri yok hepimizde ayri ayri dert ne bitmez cileymis. Genc kizken hamile kalmayi cok kolay biliyordum, ne kadarda safmisim mirmirmirmir kadin olmak cok zor coooook

haklısın canım neyse biraz daha sabredeyimde yarın yapayım adet olmazsam inş. pazarteside kan testine gideyim:CüvCüv::Saruboceq:

tabi canim kan testinide ihmal etme. Insallah kirmizilarin gelmez sende hamis olursun :CüvCüv:

geldim kızlar....eşimin spermleri çok güzel...fazlası bile var,ben tavuk gibi yumurtluyorum dedi dr.adetimi beklıyorum sonra takibe alacak beni...oh be rahatladım yaw...dr.bana dedi niye bukadar zor hamile kalıyorsun..2nizde turp gibi sınız...demeki yumurtlama günlerini tuturamıyorsun dedi...olabilir vallah ben fazla takip etmedim...incir aldım başlıyecam

gözün aydin canim. Bak ne güzel moral oldu size artik tavsan gibi calisirsiniz bundan sonra

gözün aydin canim. Bak ne güzel moral oldu size artik tavsan gibi calisirsiniz bundan sonra :dance::sm_cool:

of ya moralim bozuk, ocagin icini yakmistim 10 dk sonra burnuma yanik kokusu geldi, icerde poset icinde ekmek unutmusum, heryer duman icinde. Gittiiii canim ocak gittiiii maf ettim ya. Bu 3. unutusum :eek: harbiden sakar oldum ciktim

evet tavuşan gibi çalışacaz :icecream: ne yapalım...ayın 27sinde gittim zaman 6 tane yumurtam vardı 2 tane çatlamıştı galiba ozaman..inşallah tuturduk bişeyler ozaman...dr.da dedi bana adetin gelmezse panik yapma 1 hafta da bekle ve bana gel...demeki varmış bişeyler

of ya moralim bozuk, ocagin icini yakmistim 10 dk sonra burnuma yanik kokusu geldi, icerde poset icinde ekmek unutmusum, heryer duman icinde. Gittiiii canim ocak gittiiii maf ettim ya. Bu 3. unutusum :eek: harbiden sakar oldum ciktim

ay kız ya sende...ne yapmak istedin fırında poşet içinde ekmek...bide o poşet nasıl kokuyor şimdi pfffff....girmişsın bilgisayarın içinde unuttun tabi fırında ne var :mymeka:

X