Gebelik testi kullananlar buraya

çok üzüldüm...
dicek bi şey yok malesef... önümüzdeki ay inşallah hepimiz mutlu haberlerle geliriz buraya....

slm arkadaslar ekmek almaya cıktım eczanenın onunden gecınce dayanamadım bır test aldım hassastan eve geldım yaptım ve ınanamıyorum ama ıkıncı cızgı sılık olarak cıktı yoksa yanlısmı goruyorum daha adetıme tamını 1 hafta var ılıskıye gırelıde bugun 9 gun sızce cıka bılırmı ben mı yanılıyorum

Kızlar ben pek sıteye ugruyamıyorum... Mervecım uzulme napalım canım arkadasım demekkı bu ayda olmadı artık bıran once doktora gorun ne oluyor bıtıyor ogrenı ver. Ne bıcım ıs hala gecıkmelı oluyorsun bıde gebelık yok cıkıyor

Footsool super bır haber gozle gorunur sekıldemı cıktı. Kolunu ılerıye uzattıgında elınde test hala goruyorsan cıft cızgıyı bu oldu demektır.. Hadı ınsallah canım zaten sen gebe kalabılıyorsun neden olmasınkı

canım ya ınanamıyoru aynı ay dusuk yapıp aynı ay hamıle kalınırmı canım hala ınanamıyorum gıttım bırtana daha aldım ondada aynı hıc cızgı olmaması gerekıyor dıme hamıle degılsem bu resmen gozle gorunuyo kenarda ama tam ortada degıl su hassas test penbe kapaklı olan ortada olması gerekmıyormu ıkıncı cızgının sılık ama goruyom acaba yanılıyormuyum neyse ıkı ucgun sonra tekrar yapam barı

arkadaşlar selam.bu testleri ne zaman kullanmamız gerekiyor sabah yada herhangi bir saat farkedermi acaba.ben sabah aldım testi ama fırsatım olmadı.şimdide sabırsızlanCADIARZUıyorum kullansammı acaba yarın sabahımı beklesem.

Pekı testı yapmadan once negatıf mıydı hıc baktınmı hcg dusmusmu dıye

eger adet gunun gectiyse gunun her saati yapabilirsin ama o zaman idrarini en az 3 saat tutman gerekiyor. sayet adet zamanina varsa gecmediyse en iyi sonuc sabah idrarinda cikar

footsool bence git hemen kan testi yaptir, sansa birakma tedbirini al simdiden

eger adet gunun gectiyse gunun her saati yapabilirsin ama o zaman idrarini en az 3 saat tutman gerekiyor. sayet adet zamanina varsa gecmediyse en iyi sonuc sabah idrarinda cikar

6 gün geçti adetim ama kışa girerken de gecikmişti bir kere 10 gün falan birşey çıkmadı .şimdide panik yapmak istemiyorum ama sabırsızlanıyorumda.normalde hiç aksamaz.olmazsa sabahı bekleyim.testin kullanma talimatında da sabah daha net sonuç alırsınız diyor ya ondan sorayım dedim.teşekkürler.yerimseniben

Pekı testı yapmadan once negatıf mıydı hıc baktınmı hcg dusmusmu dıye

evet canım dr.gıttıgımde bana kantestı yapmıstı gebelık hormonlarını tasıyorummu dıye negatıf cıkmıstı ve sonra dedı serbessın ıster korun ıster korunma hersey yolunda demıstı

banada az kaldi, gerci benim durum belli degil ama seninkini duyunca bayaga heveslendim hehe

ınsallah canım bellımı olur rabım ol desın yeter kı ama ben hala emın degılım ya kafa karıstı ıyıcene orda bır cızgı var ama tam ortada degıl negatıf olunca hıc cızgı gorunmuyo dıme

negatif olsa silikte olsa bile gozukmemesi lazim ama tabii bazen hatali oluyor. sen yarin sabah tekrarla eger yine cikarsa vardir bisey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…