Gebelik testi kullananlar buraya

elimizden geleni bu kadar canim gerisini allah bilir zaten basimiza ne geliyorsa allahtan geliyor vardir elbet bir bildigi. Bugün arkadasimin biride tedavide 3´lere hamis kalmis alkisalkisalkis

bak maşallah 3lere...allah kucağına almayı nasip etsın inşallah,darısı bizim başımızda artık

yaaa allahim bizede nasip etsin sayisi hic fark etmez yeterki hayirli saglikli evlat olsun

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: AMıNNNNN cnm,ben sınuçlarımı merak ettim,ya...bi kociş ne zaman gidecek beli değil,boyle beklıyom

benim kocacim cnm.sonuçları o alacak...ne zaman gidecek beli değil,tlf.açtım,ben gidecam dedim,yok otur oturdun yerde,ben alırım kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 gelmedi ya..bende çatladım meraktan zaten,bir akrabası gelmiş,onunla dişarda ne bilim nerelerdedır

valla ben de merakla seni bekliyorum ebrulii bi sen kaldın bize umut bu ay ... hayırlısı olsun hakkında seni burdan takip ediyorum....

valla ben de merakla seni bekliyorum ebrulii bi sen kaldın bize umut bu ay ... hayırlısı olsun hakkında seni burdan takip ediyorum....

sağol cnm.bende sizin kadar sabırsızlıkla beklıyorum vallah,ben gidecektım,eşim bırakmadı,sen evde otur ben alırım sonuçları..ne yapalım,bende oturuyom işte :sinifsinif:

hu huuuu sonuç bellidir artık heralde ama senden ses çıkmayınca .... hayırlısı olsun bakalım.... bekliyoruz ebrulii ...

kaydirigubbakcemile3 evet ayne anda yazdık,tlf.açtım daha gitmedim dıyor,onun yegeni var ona tlf.açtım 2 daka arabayla bıraksın beni,oda uzakta,geldiği zaman götürecek beni,yada o hastaneye gidip,benim sonuçlarımı alacak...vallah piç olmuş ha benim sonuçlarım,kim alacak beli değil

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay eveettt ne sonuçlarmış ama bi alınamadı gittiiii... hadi hayırlısı ...hani ne derler hayırlı işin manisi çook olurmuşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…