ama ister istemez,insan utanıyor ya..herkesin 2-3 çocukla gezıyor biz 0 la
senin döllenenen yumurta belki rotoyu sasirmistir kaydirigubbakcemile3 o yüzden gecikme vardir ha :icecream:
ne demesın cnm,trafik vardı
bunu dıyorsun sen
Hipofizer hCG: Hipofiz bezinde LH üreten hücreler çok az miktarda hCG de üretirler. Gebe olmayan bir kadýnýn kanýnda 5-10 IU/mL düzeyinde hCG saptanmasýnýn nedeni bu üretimdir.
moralim bozuk kimse yokmu :a015: tahlil sonuclarimi internette doktora gönderdim oda galiba kan sonuclarinda yanlislik var tekrarlamami istedi. Galiba yanlislik sonucumda degil baksana hala yumurtlama testleri sonuc vermiyor. Insallah kistim geri gelmemistir belki o yüzden sonuclar kötü cikti :gitme:
ertesi gün çıktı çizgi değilimdir heralde ,kendi doktoruna gösterdinmi için rahatlar banada hormon tahlillerini doktor görünce normal dedi ama pkoluyum sorunlarım devam ediyo bu doktor ilaç almada regl olunca yaptır dedi hormon tahlillerini bende ilaçsız olamıyorum deyince 3ay içnde olmazsanda yaptırabilirsin demişti
morelını bozma canım gercekten belkı bır yanlıslık vardır.gotuye yorma hemen bence gendı dr.nada bır goster ınsallah sonuc ıstedıgın gıbı olur
moralim bozuk kimse yokmu :a015: tahlil sonuclarimi internette doktora gönderdim oda galiba kan sonuclarinda yanlislik var tekrarlamami istedi. Galiba yanlislik sonucumda degil baksana hala yumurtlama testleri sonuc vermiyor. Insallah kistim geri gelmemistir belki o yüzden sonuclar kötü cikti :gitme: