Gebelik testi kullananlar buraya

ama ister istemez,insan utanıyor ya..herkesin 2-3 çocukla gezıyor biz 0 la

tabii oluyor olmazmi, yarin eltim gelecek benden 3 sene sonra evlendi 2 kizi var biri 1½ yasinda digeri 3½ aylik. Gelde onlari görünce boynun bükük mahcup olma.

mervecim ben yatiyorum yarin sabah erkenciyim allah rahatlik versin iyi geceleropuyorumnanaktan

bunu dıyorsun sen

Hipofizer hCG: Hipofiz bezinde LH üreten hücreler çok az miktarda hCG de üretirler. Gebe olmayan bir kadýnýn kanýnda 5-10 IU/mL düzeyinde hCG saptanmasýnýn nedeni bu üretimdir.

bunu dıyorsun sen

Hipofizer hCG: Hipofiz bezinde LH üreten hücreler çok az miktarda hCG de üretirler. Gebe olmayan bir kadýnýn kanýnda 5-10 IU/mL düzeyinde hCG saptanmasýnýn nedeni bu üretimdir.

evet canim, bana mantikli geldi. Demekki benim ovalusyon testleri o yüzden cikiyormus halbuki gebelik yoktu. Bendeki cikanlarda 0-10 arasiydi ama negatif deniliyordu

moralim bozuk kimse yokmu :a015: tahlil sonuclarimi internette doktora gönderdim oda galiba kan sonuclarinda yanlislik var tekrarlamami istedi. Galiba yanlislik sonucumda degil baksana hala yumurtlama testleri sonuc vermiyor. Insallah kistim geri gelmemistir belki o yüzden sonuclar kötü cikti :gitme:

kızlar 30 temmuzda adet bekliyorum perşembe günü..dün test yaptım negatif cıktı..ama moralimi bozmuyorum allah hayırlısnı versin daha günüm gecmedi bidaha yapıcam test..ama bu defa beklicem bi hafta kadar..inş adet olmam..idrar testlerinde hemen cıkmıyomuş zaten adet günü yada ertesi günü cıkıyo sanırıkm cogunlukla

hayirlisi olsun insallah adet olmazsin cift cizgiyi görürsün. Allahim hepimize nasip etsin

laubali sonuç derken ne testi yaptırmıştın canım bende regl olmuştum cuma günü cumartesi dedimki tek çizgiyi görüp kafamdan atayım dedim cumartesi test yaptım tek çizgiydi ertesi gün ikinci çizgi yine vardı bende anlamadım

nasil simdi hamilemisin yoksa? Hormon tahlilleri yapildi. Ya yanlislik var yada bi eksiklik tam anliyamadim ama sonuclar banada cok düsük geldi o yüzden internetteki doktora yazmistim

ertesi gün çıktı çizgi değilimdir heralde ,kendi doktoruna gösterdinmi için rahatlar banada hormon tahlillerini doktor görünce normal dedi ama pkoluyum sorunlarım devam ediyo bu doktor ilaç almada regl olunca yaptır dedi hormon tahlillerini bende ilaçsız olamıyorum deyince 3ay içnde olmazsanda yaptırabilirsin demişti

morelını bozma canım gercekten belkı bır yanlıslık vardır.gotuye yorma hemen bence gendı dr.nada bır goster ınsallah sonuc ıstedıgın gıbı olur

Testi bi daha tekrarlasan belki üstüne görüyorsundur :uhm: tahlil kagidini elime zaten doktor verdi hersey normal dedi ama neden internetteki doktor yanlis gözükuyor dedi anlamadim valla. Belki gec yumurtliyacam ondanmi sonuclar bu kadar düsük cikmisti. Ya ne zormus.

morelını bozma canım gercekten belkı bır yanlıslık vardır.gotuye yorma hemen bence gendı dr.nada bır goster ınsallah sonuc ıstedıgın gıbı olur

Tahlilleri hastane istemisti o yüzden yaptim. Randevum 14 agustosta bakalim onlar ne diyecek ama icim rahat degil. Napim bundada elbet bir hayir vardir yapacak bisey yok sonucta elimizden bisey gelmez
:umursamaz:senağlama

kuzum üzülme ya vardır bir hayır...belki yalnış olmuş üzülme ne olur,bak ben kaktım zaman test yaptım tek çizgi,bıraktım orda 2 saat sonra 2nci çok ince çikmış,ama sayılmaz,2 saat sonra,kan testi verdim,19.00 gibi sonuçlarım çikacak,eşim belki gidecek almaya

insallah sen hamile kalirsin canim. allahim hayalini gerceklestirsin bu aksam :Saruboceq: bende moral sifir umudumda tükenmeye basladi mafoldumben 2 saat sonra misafirim gelecek nasil gececek bu aksam senin sonucunu misafirler gidince okurum dua edecem sana canim

üzülme canım,belki kötü bişey yok...sen boyle yapsan,kendine yıpratmaktan başka bişey yapmıyorsun..güçlü olmamız lazım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…