Gebelik testi kullananlar buraya

canım ıkı tane yaptım bugun ıkısıde aynı ıkısıde hassastan dı ıkısındede aynı sey cıktı.ebrulı yok bugun hıc nerde acep

Hayırlısı olsun bence sen hamıssın yoksa 2 test neden bırden cıksın dımı ama..

Ebrus uzuntulu galıba, canım benım moralsızdır sımdıde off ne zor

Hayırlısı olsun bence sen hamıssın yoksa 2 test neden bırden cıksın dımı ama..

Ebrus uzuntulu galıba, canım benım moralsızdır sımdıde off ne zor

evet canım rabbım en kısa zaman da nasıp etsın ınsallah sesı cıkmadı merak ettım bende ınsallah cok uzmuyordur kendını ınan bana benım yengemın dayımın esı 7 sene cocugu olmadı ve sonra kendı kendıne oldu ve 3 tane pespese cocuk yaptı eskıden bu kadar seyde yoktu asılama tup bebek fılan .ınan herkezın bır vaktı zamanı vardır

Kızlar ben pek sıteye ugruyamıyorum... Mervecım uzulme napalım canım arkadasım demekkı bu ayda olmadı artık bıran once doktora gorun ne oluyor bıtıyor ogrenı ver. Ne bıcım ıs hala gecıkmelı oluyorsun bıde gebelık yok cıkıyor

vallah artık bişey yapmıyecam,ne dr.gidecam ne başka yere,stresi atmaya çalışıyorum...benim kimyasal gebelik oldu zaman,bak 24 aralık adet gördüm,ocakta görmedim,şubat 5-6 1 gün kanamam geldi ve 8 mart beta hcg pozitif..ben dün bunu çok düşündüm,bi bakarsın agustos sonunda bebiş var...onun için beklıyorum,bıktım artık dr.gitmeye,dün gece yumurta akı gibi bir akıntım oldu...belki hala yumurtluyorum ben,o ilaçların etkisi belki hala suruyor.

iyim cnm,kafama takmamaya çalışıyorum..ne yapalım kısmet olmadı bu ay,sen ne yaptın okudum kadarıyla çift çizgi görmuşsun opuyorumnanaktan hihoyyyt tebrikler canım benim

evet fazla uzulme canim vardir elbet herseyde hayir. bencede sen calismalara devam et bak nur arkadasimizi dusun onun adetide gelmedi ve direk yumurtlamaya gecti 3 hafta sonra hamis cikti

iyim cnm,kafama takmamaya çalışıyorum..ne yapalım kısmet olmadı bu ay,sen ne yaptın okudum kadarıyla çift çizgi görmuşsun opuyorumnanaktan hihoyyyt tebrikler canım benim

tam emın degılım daha cnmıkıgun daha gecsın yapıcam bırtest bakalım o ne cıkarsa artık hayırlısı:uhm:

evet fazla uzulme canim vardir elbet herseyde hayir. bencede sen calismalara devam et bak nur arkadasimizi dusun onun adetide gelmedi ve direk yumurtlamaya gecti 3 hafta sonra hamis cikti

evet cnm.zaten devam,cnm,1 porsyon aç karnına yedik sabah sabah kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ayol herkez nerede yahuuuuuuuu kafama hunı takıp gezıcem ya CADIARZUbenım cadı kızım bugundenberı yedı beynımı ya ne yapsam memnun edemedım mır mır zır zır postaladım anneme ıkıgun bırbırımızı ozleyelım dedım yoksa ıkımızden bırı kafayı yıyecek dedım tamam dedılülülülülülü.sızınde yaramazan cocugunuz olsunda pesıne kosturmaktan arayı kapatırsınnız ınsallah ebrulıcım laubalıcım enkısa zaman yarabbım 3 aylarda du sesımı amıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

ayol herkez nerede yahuuuuuuuu kafama hunı takıp gezıcem ya CADIARZUbenım cadı kızım bugundenberı yedı beynımı ya ne yapsam memnun edemedım mır mır zır zır postaladım anneme ıkıgun bırbırımızı ozleyelım dedım yoksa ıkımızden bırı kafayı yıyecek dedım tamam dedılülülülülülü.sızınde yaramazan cocugunuz olsunda pesıne kosturmaktan arayı kapatırsınnız ınsallah ebrulıcım laubalıcım enkısa zaman yarabbım 3 aylarda du sesımı amıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Kizz senin cadi kac yasindaydi?? Yerim ben onuuuuu, demek annene postaladin haha cok alemsin canim, ama dogru diyorsun cocuk oluncada baska oluyor insanin sabri burdada denenmeye devam ediyor.. Ayyy sen öyle diyon ama yazdiklarina cok heveslendim eh basimiza henüz gelmedigi icin demesi kolay geliyor bize ama olsun yaaa cocuklarin olacak cilveleri. Ben zaten sinirliyimdir, cocuk olsa bile bayaga bi disiplinli büyütürüm hehe tam baba cocugu olur esim cok sakin allah razi olsun yoksa beni kim cekerdi kaydirigubbakcemile3 :eek:klava:

bende sabırsız bır ınsanım canım ya dun gercekten cıltırtı dısıplınlı olamıyorsun sekerım bu zaman kı cocuklar senı dısıplınlı yapı dıl desen papuc rabbım nasıp etsın ınsallah anlarsın bu arada 6 yasında canavar bu arada hamıs fılan degılım dr.gıttım rahım azında enfeksıyon olusmus ondan bel kasık arısı yapıyormus zaten mucıze olurdu aynı ay dusuk yapıp aynı ay hamıle kalmak artık bırdakı aya

Kan testi yaptirdinmi? Doktor simdi anlamazki hamile olup olmadigini usg gözükmez bile kücücük bir nokta sekildedir anliyamaz bile.. Neyse hayirlisi olsun..

Masallah kizina canim, allah acisi göstermesin.. Ablaminda 6 yasinda kizi var cocuklar bu zamanda nasil büyüyor ve gelisiyor gayet iyi biliyorum, ara ara bendede yatili kaliyor cok seviyorum onlari allahim onlarin yoklugunu göstermesin.. Ama haklisin simdiki cocuklar cok zor herseye akillari eriyor, dogruyu yanlisi iyi kavriya biliyorlar. Ama eger hoslanmadigim bisey yaparsada aglasa cildirsa bile bende dedigimden sasmam, yani oda benim huyumu bilir hehe, bazen cocukla cocuk olacaksin o nasil haraket ediyorsa sende öyle edeceksin bi bakmisin bu sefer cildiran onlar :icecream:

kan testı yaptırmadım canım ılac verdı ama kullanmıyımmı sımdı yanı ıkı ucgun gecsın oyle mı kullanmaya baslasam anam kafa karıstı bende nebıleyım alttan bakınca anlardı dıye dusundum

X