Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun bence sen hamıssın yoksa 2 test neden bırden cıksın dımı ama..
Ebrus uzuntulu galıba, canım benım moralsızdır sımdıde off ne zor
niye peki düşmüyo madem gebelik yok neden 2 ????????
Kızlar ben pek sıteye ugruyamıyorum... Mervecım uzulme napalım canım arkadasım demekkı bu ayda olmadı artık bıran once doktora gorun ne oluyor bıtıyor ogrenı ver. Ne bıcım ıs hala gecıkmelı oluyorsun bıde gebelık yok cıkıyor
slm canlarım,ben geldim mafoldumben
iyim cnm,kafama takmamaya çalışıyorum..ne yapalım kısmet olmadı bu ay,sen ne yaptın okudum kadarıyla çift çizgi görmuşsun opuyorumnanaktan hihoyyyt tebrikler canım benim
evet fazla uzulme canim vardir elbet herseyde hayir. bencede sen calismalara devam et bak nur arkadasimizi dusun onun adetide gelmedi ve direk yumurtlamaya gecti 3 hafta sonra hamis cikti
ayol herkez nerede yahuuuuuuuu kafama hunı takıp gezıcem ya CADIARZUbenım cadı kızım bugundenberı yedı beynımı ya ne yapsam memnun edemedım mır mır zır zır postaladım anneme ıkıgun bırbırımızı ozleyelım dedım yoksa ıkımızden bırı kafayı yıyecek dedım tamam dedılülülülülülü.sızınde yaramazan cocugunuz olsunda pesıne kosturmaktan arayı kapatırsınnız ınsallah ebrulıcım laubalıcım enkısa zaman yarabbım 3 aylarda du sesımı amıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: