Gebelik testi kullananlar buraya

dimi ya :uhm: demekki erken döllenme olmus canim Hcg idrara salgi yapmiski idrarda ciki veriyor.

seytanin bacagini kirdin mi kirmadin mi ha belli olacak .. Insallah hayirlisi olsun canim

fark ettinmi kizin biri ovalusyon testide kullanmis o yesil olan, mavi testlerin arasinda.

vallah bilmem,ama kırmadım galiba,olsa çikmazmıydı ya..bizde o şans biraz geç gelıyor galiba

insallah süpriz olur canim. beklemesi hem zor hemde ister istemez azicik umutlaniyorsun sonra hayal kirikligi yasamak kötü oluyor ama hayat sonucta devam ediyor dimi

edıyor da,artık eşim tarafında sıkıştırıyoruz,her gün zırt pırt tlf.çalıyor,ablaları arasa zoruma gitmez,ama kim ağrıyor beni..yengeleri...sağlının yerinde dıye sormuyor,tek soru...var mı bişeyler,bebek varmı...allah allah size ne ya,vallah bunlar deli edecek beni

takma ya o kisileri hayatimizdan ne ata biliriz nede laf dinlete biliriz. basi bos millet cok napalim canim basa gelen cekilir, basinda böyle bir derdi olmayanda bizleri anlamaz iste sonra zirt pirt kafadan laf atarlar

allahtan eşim benim tarafı,ben ona dıyorum bak ne dıyorlar,o bana dıyor boşver konuşsunlar,sen benim karımsın,onların değil

eniste beye alkisalkisalkis akilli adam iste kimsenin lafina kanmiyor sende kocanin dedigini yap o seni tuttuktan sonra dünya alem ne derse tirssss gitsinler:eek:klava:

döllenen yumurta ilk 2-3 gün tüplerde gezinir sonra rahime kayarak kendine tutunacak yer aranir. Tutundugu andan itibaren hcg hormonu devreye girer. O yüzdende idrarda ilk 6-7 gün görünmeye bilir

bide :emir_bebek: gelse tam ağzılarını kapatacam ben..ama gelir inşallah

insallah ya, bazen esime diyorum bu bebek istegi elaleme karsi boynumu büktü diyom ama oda bana kiziyor ne alakasi var diye :eek:klava: galiba birazcik paranoyid olduk zemuszemus

hmm anladım cnm,int.altüst ettim gebelik olmadı zaman hcg 0 olması lazım,ya ben ayın 20sinde attım onu dişarı yada yerleşti

insallah ya, bazen esime diyorum bu bebek istegi elaleme karsi boynumu büktü diyom ama oda bana kiziyor ne alakasi var diye :eek:klava: galiba birazcik paranoyid olduk zemuszemus

ama ister istemez,insan utanıyor ya..herkesin 2-3 çocukla gezıyor biz 0 la

senin döllenenen yumurta belki rotoyu sasirmistir kaydirigubbakcemile3 o yüzden gecikme vardir ha :icecream:

hmm anladım cnm,int.altüst ettim gebelik olmadı zaman hcg 0 olması lazım,ya ben ayın 20sinde attım onu dişarı yada yerleşti

bir kac sayfa önce hcg neden 0-5 arasi cikar diye biseyler yazmistim görmedin galiba. Hcg tabelanin altinda.

X