Gebelik testi kullananlar buraya

bak bi tanesinin idrarda 7 gün önce cikmis, valla millette sans keklik gibi bizim sans yerlerde sürünüyor para versen degeri olmaz :eek:

slm laubalıcım denerım resım gondermeyı ebrulıcım testtı yaptınmı merak ettıbende hamıle kaldıgımı 6gun once ogrenmıstım hassas testten

slm laubalıcım denerım resım gondermeyı ebrulıcım testtı yaptınmı merak ettıbende hamıle kaldıgımı 6gun once ogrenmıstım hassas testten

Canimcim seninle adet tarihimiz 1-2 gün asagi yukari ayni. Ne zaman basliyacan testlere`? Galiba ben erken yumurtladim hafta sonu baslarim bakmaya.

Bak ben nur arkadasa´da demistim senin adetin bu ay atladi, calismalara devam et cünkü o zaman hamile degildi aradan 2-3 hafta sonra hamileligi belli oldu o zamanda daha yeniydi bebisi, yani tuhaf bir sekilde o ay adeti atlayip tekrar yumurtlamaya gecti. Sende calismalara devam hala umut var

merhabalar kızlarrrr öncelikle bundan sonra yapacağınız ilk testin pozitif çıkmasını dileyeyim sonra da diyeyim ki bende bu testlerden kullanıyorum hemde günde en az on tanekafamçokkarıştı ama hep başkaları için kimi pozitif çıktığına oturup ağlıyor kimi negatif çıktığına....bense 7 yıldır hemen hemen her ay bir tane yapıyorum ama sadece bir kere çift çizgi gördüm oda dış gebelikle sonuçlandı.inşallahhh bende bende birgün önce çift çizgiyi görür sonrasında da sağlıkla doğururummmm.ve inşallahhh dileyip isteyen herkezdeopuyorumnanaktan

merhabalar kızlarrrr öncelikle bundan sonra yapacağınız ilk testin pozitif çıkmasını dileyeyim sonra da diyeyim ki bende bu testlerden kullanıyorum hemde günde en az on tanekafamçokkarıştı ama hep başkaları için kimi pozitif çıktığına oturup ağlıyor kimi negatif çıktığına....bense 7 yıldır hemen hemen her ay bir tane yapıyorum ama sadece bir kere çift çizgi gördüm oda dış gebelikle sonuçlandı.inşallahhh bende bende birgün önce çift çizgiyi görür sonrasında da sağlıkla doğururummmm.ve inşallahhh dileyip isteyen herkezdeopuyorumnanaktan

mrb.cnm hoşgeldin,geçmiş olsun cnm,insan gerçektende yıpranıyor,ben 2 sefer çift çizgi gördüm,1 düşük,1 kimyasal gebelik

X