Gebelik testi kullananlar buraya

slm arkıdısler laubalıcım ınan resım nasıl koyuluyo bılsem koyardım canımcım ee ne var ne yok bakam

slm canikom, valla maziret dinlemem, bende bilmiyordum ama kurcalaya kurcalaya buldum sende biraz zaman harca bak nasil becerirsin buyrunnnnnnnnn

Fusyamanya, agustos listemiz kalabalik olmaya basladi artik bir kac anne adayi cikartiriz insallah deneyimlerin gelecek sefer faydali olur :Saruboceq:

selam canım hoşgeldin.. ewt liste kabardı...
olsun ama vazgeçmek yok... yola devam :)
yeni adet tarihim 29 Ağustos...
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhh.....

selam canım hoşgeldin.. ewt liste kabardı...
olsun ama vazgeçmek yok... yola devam :)
yeni adet tarihim 29 Ağustos...
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhh.....

Bayaga gec oluyorsun agustosta, adet ciklusun bu kadar uzuyormu? Neyse gec olsunda güc olmasin :CüvCüv:

hcg it the hormone the body releases when pregnant
0-1 week: 0-50 mIU/ml benim 2 çiktına göre bukadarlık ha
1-2 weeks: 40-300 mIU/ml
3-4 weeks: 500-6,000 mIU/ml
1-2 months: 5,000-200,000 mIU/ml
2-3 months: 10,000-100,000 mIU/ml
2nd trimester: 3,000-50,000 mIU/ml
3rd trimester: 1,000-50,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml * Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
TOPIGIMIZIN HAMISLERI

15978.jpg

:nazar: Bozkurt15 :nazar:
:nazar: Fatima_38 :nazar:
:nazar: Figen_Figen :nazar:
:nazar: _Nur_ :nazar:

dua.jpg

UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR
Tugceee_____ 18 temmuz test negatif--->beklemede18 :Saruboceq: sorun: bilinmiyor --- isteme süreci: 4 ay
Ebruli22______20 temmuz kan testi 2,00--> beklemede :Saruboceq: sorun: sebepsiz ---- isteme süreci: 6 yil
Butterfly________ 30 temmuz--> test negatif :Saruboceq: sorun: ? ---- isteme süreci: ?

UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR

Footsool________6 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Laubali_________7 agustos turkbayragi sorun: Endometriose (cikolata kisti) isteme süreci: 6 yil
Maybebaby__15-20 agustos turkbayragi sorun: Pko gibi ? isteme süreci: 2 ay
Fusyamanya___29 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Tuane02 turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Eslos turkbayragi sorun: ? --> isteme süresi: 1 yil
Pretty___ turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Nezooo turkbayragi
Demetzeynep turkbayragi
Figen_Figen turkbayragi

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar :icecream::icecream::icecream:
good_luck_comment_graphic_06.gif

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin zemuszemus

Son düzenleme:
hcg it the hormone the body releases when pregnant
0-1 week: 0-50 mIU/ml benim 2 çiktına göre bukadarlık ha
1-2 weeks: 40-300 mIU/ml
3-4 weeks: 500-6,000 mIU/ml
1-2 months: 5,000-200,000 mIU/ml
2-3 months: 10,000-100,000 mIU/ml
2nd trimester: 3,000-50,000 mIU/ml
3rd trimester: 1,000-50,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml * Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml

Onu anladikta kan testi yaptinmi kiz sen nerden esti bu tablo?

belki gec döllenmedir ama simdi ne desek bos daha test yapmamisin artik tekrarlamanin zamani geldi :nazar: beklemeklede olmuyor varsa var dimi cnm

Egerki hamileysem tam 3. haftanin icindeyim. Halada yumurtalik testi yapiyom hep silik hep silik anlamiyorum yaaaaaaaaa :a015:

belki gec döllenmedir ama simdi ne desek bos daha test yapmamisin artik tekrarlamanin zamani geldi :nazar: beklemeklede olmuyor varsa var dimi cnm

yok ya yarın belki gidip bi kan testi yapacam...şimdi idrarda çikmazsa üzülecam,kan testi olmazsa garanti sonuç verıyor

yok canim hala yumurtalik testleriyle ugrasiyom, inadim inat yumurtlama gününü yakaliyana kadar denicem dedim. Simdide adetime 10 gün falan kaldi bundan sonrada koyu rengi yakaliyamam galiba

yok ya yarın belki gidip bi kan testi yapacam...şimdi idrarda çikmazsa üzülecam,kan testi olmazsa garanti sonuç verıyor

amaaaaaaaaan yaptir bu dünya sanki bizemi kalacak, bebeklerimiz inatla gelmiyorsa bizde inatla yola devam edelim yapalim kan testi idrar testi ne varsa

dur kiz ammada gaza geliyorsun... ama yok yok yap yaw sanki kaderimizi test degistirecek degilya varsa rabbimin izniyle vardir

X