Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzucuum sana cvp yazmıştm ben
bakınız: sayfa 303 opuyorumnanaktan
biliyorum canım ben de hata genelleme yaptım görmüştüm aslında çok teşekkür ederim bu arada hafta sonu giremedim küçük bi tatil yaptım ama şimdi bi geldim ki ne göreyim sayfalar ilerlemiş gitmiş bu arada arkadaşlar bahsettiğim gibi ben pko hastasıyım bu ay adetimin 23. günü 24-25-26 da da devam edeşek şekilde kahverengi lekelenmem oldu ve kesildi bundan bahsetmiştim sonrasın da evde idrar testi yaptım 2 kere yani adetimin 32. ve 34. günlerinde yaptım testi sonuç negatifti ama ben hala adet olmadım tabi pko olduğum için adetimin gecikmesine şaşırmıyorum hiç bir adet günüm geçtiğindede gebelikten şüphelenmemiştim ama bu sefer ki belirtiler aynı hamilelik gibiydi ben dün ve bugün alt karnımda midemde değil yani karnımda şişkinlik hissediyorum kasıklarıma sağlı sollu ağrı giriyor ama çok hafif artı belim ağrıyor ama bu bel ağrısı ayakta durmakla alakalı olabilir çünki cuma misafirim vardı cumartesi pazar denizdeydik bugünde hep temizlik yaptım ayaktayken belimde az ağrı hissediyorum oturunca geçiyor akıntımda var sürekli yumurtlama akıntısı gibi ama şeffaf ve yapışkan bilemiyorum bunlar nedir onun haricinde göğüslerimde ağrı şişkinlik yok hiç bir şekilde sadece son 4 gündür kafamı yastığa koyduğum zaman ev fırıl fırıl dönüyor birden oluyor ve geçiyor kendime çabuk geliyorum ama yani sonrasında bi halsizlik olmuyor ama öle kötü oluyorumki yanımda kim varsa bağırıyorum beni kaldır diye bayağı kötü oluyorum neden böle bilmiyorum ayrıca sağ kasığımda eğer yanılmıyorsam ceviz büyüklüğünde bişi var elime geliyor özellikle banyo yaparken daha kaygan olduğu için daha çok hissediyorum bilmiyorum ama en kısa zamanda dr a gideceğim inşallah