Gebelik testi kullananlar buraya

heheh oldum gülmekten yaw...yerim ben bunu

BEBEK.jpg

t98txu.jpg

USB bağlantısı ile çalışmıyan hi. bir şey kalmayacak derlerdide inanmazdım .

USB bağlantılı hamilelik testi yapan aparat da yapmışlar sonunda.

Aynen eczanelerden alınanhamilelik öğrenme test aparatları gibi çalışan USB bağlantılı cihazdan sonuç almak için yalnızca işlemler sonunda Bilgisayarınızın USB 2.0 bağlantısına takmanız ve sonucu ancak ekranda görebiliyorsunuz.Yanlış alarmlarıda kayıt edebiliyorsunuz.

Pil Gerektirmiyor.
USB 2.0 bağlantısı ile çalışıyor
Tak Çalıştır mantığı ile çalışıyor
Win 98, ME, 2000, XP, Vista, Linux 2.4 veya daha yüksek, Mac OS 8.6 veya daha yükseği
20 test stripi mevcut
% 99 kesin sonuç

t55bwp.jpg

KIZ NELER VAR NELER TAM TEKNOLOJI DÜNYASINDA YASIYORUZ YAKINDA BIZLERDE ROBOT OLACAGIZ GALIBAkötükedihüso

canikom ben çikıyorum,eşimin yegeni ize geldi,nette takılacak biraz,yarın görüşürüz...öptüm seni..iyi geceler

okey canım ınsallah hayırlı haber verırsın yarın, ama yınede sen sımdıden sonuca hazırla kendını ÜzÜlmek yok

yau laubalicim, bu usb gebelik ve ovulasyon test kitine bayıldım...
tam bööle bişe lazım bana...
bayılıyorum teknolojiye yhaa...
peki bunu edinmek zor sanırım şu an?
Web deb sipariş etsek, yurt dışından göndermezler dmi?
Du ben bi araştıriim bunuzemuszemus

Bilmiyorum nereden siparis verildigini, yanliz bende cok bayildim. Internette arastirma yapiyorum ama simdiye kadar satilan bir yere denk gelmedim sadece tanitim amacli bir sürü yazilar var. Valla bi elime gecse alacam coooook süper . Madem teknoloji ilerliyor bide usb kan testi yapsalar ya:uhm: artik doktorlara gidip kuyrukta kan testi ve sonra saatlerce beklemek yokma.s

selam kızlar.. hafta sonu adet oldum...
34. günde geldi kırmızılar...
hayrılısı olsun..
umudumu ağustos ayına taşıyorum :).....

Fusyamanya, agustos listemiz kalabalik olmaya basladi artik bir kac anne adayi cikartiriz insallah deneyimlerin gelecek sefer faydali olur :Saruboceq:

X