Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide bu ateş meselesi..adetten once oynamalar başladı,1 yukseldi bi düştü,şimdi gene ayne 36.6, 36.5, 36.2, 36.6 bende bişey anlamadım ha,yoksa pervaneyle yatıyorum ya ondan olabilirmı acaba
atesimi yellendiriyon pervaneyle kaydirigubbakcemile3 demek o kadar hararetlisin
evet bayaga oynamis, yanliz onun adet döngüsü normal canim seninki gibi düzensiz olmamis bence ikinizde farkli saatlerde ölctügünüz ve sende disarda yattigin icin öyle gel gitli cikiyor. Carsafin altinda kalabilsen ates yükselir kafamçokkarıştı
aman o zaman niye ates ölcüyon hic bir anlami kalmazki carsaf disinda sositososito bir kac gün daha sabret sonra ciplak yatar acisini alirsin hehe
ay bi hamile oldugunu yazsan suraya ne vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr.. insan bekleye bekleye daraliyor ya bide bu belirsizlik amanki amaaaaaan:sinifsinif:
sapik gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen yanmisinda haberin yok belki atesinde sapitmistir senin gibi hehe
ne yapalım ya 40 derece havalar,o bide batıyor bana ama neyse tam çiplak yatmayım :roflol:
kaydirigubbakcemile3 evet bu yaşta menopoza girecaz ne yapalım,yaşlandık artık
madem ciplak yatiyon bari carsafim üstüne al :roflol::roflol: ölcüden sonrada yine bildigin gibi yat yoksa 35´lere kadar inecek seninki