- 23 Şubat 2009
- 3.123
- 12
- 43
evet ilaç lmaz: bitki turu bişeyler yok mu bu migren için
bilmiyorum hic arastirmadim :çok üzgünüm: Genc kizliktan beri cekiyorum allah kimsenin basina vermesin cok kötü bisey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ilaç lmaz: bitki turu bişeyler yok mu bu migren için
burdayım ya :mymeka:
Annem aslinda gecen sene Istanbuldan migren icin ot falan almis cay gibi yapip iciyorsun ama korkuyorum zaten bebek olmuyor o yüzden dogal tercih ediyorum süprizzzzz sen ne yaptin canim?
Ne vuruyon ya zaten basim agriyor kafamçokkarıştı
çay bebişle ne alakası var canikom...ilaçtan 1000 kat daha iyi...ben bişey yapmadım cnm,beklıyorum,gelen giden yok,ugun biraz belim ağrıdı ve sağa tarafta biraz batmalar oldu,dedim aha adet olacam ama cix,bişey yok
:1hug: :teselli: Şeniz
aman gelmesin biktik artik kirmizilari yemekten. Acaba bebismi yoksa ? Meraak ediyorum ya canim insallah bebek vardir, gerci sen gecen ayda böyle düzensiz olmustun dimi?
şimdi ben çarşamba kan testi yaptım 2 çiktı,yarın akadar kaç olması lazım..100 yakın galiba değilmı
hormonlara bagli herkesinki farkli yükseliyor ama sayet bebek varsa 5 günde ne 100´ü oooo kaclara cikmistir canim
benim hormonla bozuk mu ne kaydirigubbakcemile3 2 çikıyor klava:
benim adetlerim mesela her ay 4-5 gün önce gelir ama hesaplara görede döngüm hep 28. Yani bu benim icin gecerli degil cok düzenli ciklusum var masallah kaydirigubbakcemile3 üstüne gördügümde ise taa 32 günlere cikmisti. Yarin yapsana kiz test. Varsa cikar artikkkkkkkk
idrar testi yapacam,da git kan ver 2 saat bekle,patlarım ben lmaz: