Gebelik testi kullananlar buraya

tamam şekerler bende kaçıcam bugün çok az uyudum yarın ayakta olabilmek için accık dinleneyim öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan
bişeycik rica edicem ikinizden de, ben sildim resimleri de sizin alıntı yaptığınız mesajlara dokunamadım onlardaki resim linklerini silebilir misiniz :kedi:

bi bakayim canim silebilirsem silerim. Yarin görüsürüz opuyorumnanaktan

laubali benim sorunum polikistik over 8 yıldır bekliyorum bebeğimi listeye ekleyebilirsin canım bilgilerimi

iyim cnm ne olsun,bu pcle uğraşıyoum,2 dakada bir bağlantı kopuyor,atacam camdan aşağa :bbo: valla bende baktım kimse yok,pazar ya bugun belki dişarı çikmışlar

laubalıcım dunku yazılarınızı okudum resımler fılan merak ettım baktım gercekten guzel gozlerın var nazar deymesın masallah.ben acemıyım daha bu konuda oyle karıtsrarak buldum nerde ne var ınan ozel yazınıda sımdı buldum okudum karıstırmak lazımmıs.nerde neler var bu sıtede kesvedemedım daha neyse ogrenıcez

aman atma lazım o bıze ne yaparız sonra evet bende gezmedn geldım hemen basına gectım okudum sohbetlerınızı kıskandım resımler fılan gonderılmıs ohh ohh ben acemıyım sekerım nere tıklıyon bakıyon

evet resimler eklendi,sonradan silindi,eh sende bize takıl geceleri cnm kaydirigubbakcemile3

pazarim maf oldu, yine migren atak geldi offf ammada cekecek dertlerim varmiss biktim yaaa:eek:klava:

Footsol biri bakar biri yer kiyamet ondan kopar. Resim koyma sirasi sende :icecream:

hoşgeldin cnm..pffff şü migreni hep pazar günü mu gelıyor ne :eek:klava:

dandik ikide bir geliyor iste günü yokki ama su hafta sonlari migren hic cekilmiyor zaten bi tek pazar iznim var onuda migrene ayiriyom :umursamaz: ilac kullanmakta zararliymis bebek :eek:lmaz: kafami saga sola vura vura geciriyorum

X