Gebelik testi kullananlar buraya

haha gece 12´den sonra kan icmeye geldik, gündüzde ciss e bakiyoz naniknanik

sağolun iyiyim çok şükür...okuyorum yazdıklarınızı ama cevap veremiyorum çok sıkıntılı günler geçirmişsiniz ancak insan alışıyor nefes aldığı sürece...umut her zaman devam ediyor...

tabii canim bu hepimiz icin gecerlidir, sanirim bebek olana kadarda hep böyle gececek, yani sikintili :sm_confused:

ah ahhh,bebiş olsun vallah uykusuz kalırım gene yaparım..şimdi boş yapsam ne yarar mafoldumben

o zamana saklayip bosuna uykusuz kalma, simdi yap iste baska isin yok yaaaaaaaa

kaydirigubbakcemile3 ah şeytan dıyorki yarın bi test al yap...çikarmı acaba..ama eczaneden aldım testler hep 20 ml..eğer varsa yukselmedi okadar

kaydirigubbakcemile3 ah şeytan dıyorki yarın bi test al yap...çikarmı acaba..ama eczaneden aldım testler hep 20 ml..eğer varsa yukselmedi okadar

2 ciktiysa ihtimal biraz düsük nede olsa her iki günde bir katlaniyor, alacaksan 10´luk al. Sigara paketi gibi oldu. Yok 20´lik yok 10´luk kaydirigubbakcemile3 :roflol:

simdi catlatma ignesi ancak 10.günden sonra vucuttan cikiyor. Adetin peki düzenlimi, bazi pkolular düzensiz regl görüyor o yüzden sordum. Peki 2. gün yaptigin test daha belirginmiydi?
gölge gibi çıkmıştı kuruduğundada iz duruyo yarın tekrar alıcam testi akmı karamı çıkar benim reglim ilaç almadan gelmiyo iki kere tüpbebek denedim daha önce ilki tuttukaydirigubbakcemile2 ikincisi tutmadı:gitme: bu ayda öyle kendim deneyim demiştim akıntım olunca dayanamayıp dr.gitmiştim:eek:

daha önceki yaptığım testlerde hiç öyle çizgi olmamıştı ilk başıma geliyo aslında ümitlenmek istemiyorum ama içimden bi ses ya varsa diyo

X