Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiii anladim zor oluyordur ya :icecream: kocis ikide bir kayip oluyor kaydirigubbakcemile3
evet canım arada bır kayıplşara karısıyor alıstım artık .dr.geldım sımdı hersey cok guzel butun hamılelık hormonları kaybolmus artık ozgursun dedı cocuk yapa bılırmıssız gercı bız ıkıgun once basladık.kaydirigubbakcemile3 hayırlısı artık
herkez nırede yahu laubalıcım sımdı ben dusuk yaptımya ben pekı bu ay yumurtlama sansım varmı acep bılgın varmıdur
selam güzel anne adayları...
ben geldim...
2 gün önce test yaptım negatif çıktı..
adetim hala gelmedi..
beklemedeyim bakalım..
önümüzdeki ay tarçın bal çörek otu karışımına başlamayı düşünüyorum...
sizler nasılsınız?
yeni arkadaşlar katılmışlar aramıza.. hoşgelmiş sefa gelmişler...
selam güzel anne adayları...
ben geldim...
2 gün önce test yaptım negatif çıktı..
adetim hala gelmedi..
beklemedeyim bakalım..
önümüzdeki ay tarçın bal çörek otu karışımına başlamayı düşünüyorum...
sizler nasılsınız?
yeni arkadaşlar katılmışlar aramıza.. hoşgelmiş sefa gelmişler...
laubalıcım umreye gıdıcektın gıttınmı
Merve eger adetin tamamen kesildiyse sende 1 hafta sonra falan idrarda bak, baktinki yine negatif o zaman yapacak bisey yok demekki tuhaf bi sekilde seninki sonlandi
düzensizliğim olmaz mı canım...
tam bir pkoluyum ben de :)
son adetim de 34. günde oldu.. klomen ve progesteron a rağmen...
bakalım bu ay kaç gün olacak....
cnm o günden beri kesilmiş,ayın 20sinde kaktımda baktım kan gelmiş,sonra silerken geldi,ertesi gün gittim gene çok az,1 gün oncekiden da az,sonra kesildi,hiç bişey gelmedi...şimdi int.baktım yerleşme gerçekleşti zaman hcg kanda salgılmaya başlıyor...inşallah benimki boyle oldu...yerleşene kadar da yeni kanda çikmaya başlamış ve 2 çikmış,yoksa düşük yaptım...ama diğer düşüklerden de kanamam 1 hafta surdu :uhm:
hii anladim, sebebi belli simdi kaydirigubbakcemile2 evet pko coook düzensizlik yapiyor hatta adet aylardir gelmeye bilir, ama unutma adetin gelmedigi halde bile hamile olma sansin var
amin canım... hepimiz güzel haberler alalım....sende hosgeldın canım ınsallah hayırlı haberler alırsın