Gebelik testi kullananlar buraya

ama pek umudum yok yinede benim çünkü adet sancılarım bugün yavaş yavaş başladı, her an olacakmışım gibi gelip gidiyo sancılar. bide sol kasığımda batma bi tuhaf, göğüsler de aldı başını gitti yürüken bile acıyo.
yani benim umutlar sanırım öbür aya kaldı, kısmet artık.

cnm inşallah hamiş belirtileri,zaten adet belirtileriyle çok benzıyor,belki adet değil de :emir_bebek:

ama aynı adet sancısı gibi böyle olabiliyor yani ?
inşallah öyledir.
senin durumun yanlış anlamdıysam yarın test yapıcaksın galiba

evet cnm..adet tarihim 20 temmuz yane dün oldu,kanamam oldu ama çok tuhaf bir kanama,ve ugun kesildi,ben düşünüyorum belki yerleşme kanamasıdır,yarın kanda baktıracam gebelik var mı yok mu diye

inşallah canım,şimdilik kanamam yok,eğer yarında yoksa oyle gidecam..inşallah yerleşmiştır bebeğim

inşallah canım,şimdilik kanamam yok,eğer yarında yoksa oyle gidecam..inşallah yerleşmiştır bebeğim

amiiin, senin ki büyük ihtimalle yerleşme kanaması yoksa bu kadar uzun süre kesilmezdi kanaman.
ne zamandır istiyordunuz bebek? kaçıncı denemen?

işallah canım yaa kanama olmadığına göre canım hiç daha önce olmuşmuydu böyle canım. işallah meleğin seninledir:ecrin_bebek:

valla belirti var ama hepsi adet belirtisi. kasıklarımda sancılar başladı, göğüsleri feci acıyo yani her ay olan şeyler ama bu ay tek fark var o da sol kasığımda tuhaf batmalar ve hafif kramplar oluyo

30u benimde normalde adete yakın göğüslerim hiç acımazdı bugün başladılar acımaya ve sertleşmeye.bi kaç gündür sol kasığımda batma oluo çok halsizim midem bazen yanıo ama işallah hamişlik belirtileridi bu belirtiler normalde adet olcağım zaman olmazdı bunlar

ebrulicim baksana canım demek bebiş olunca böyle oluo rabbim bu sefer yüzümüzü güldürcek işallah yarın hemen haberi ver bize canım

30u benimde normalde adete yakın göğüslerim hiç acımazdı bugün başladılar acımaya ve sertleşmeye.bi kaç gündür sol kasığımda batma oluo çok halsizim midem bazen yanıo ama işallah hamişlik belirtileridi bu belirtiler normalde adet olcağım zaman olmazdı bunlar

her zamankinden farklıysa vardır bi hayır, hadi bakalım güzel haberler ver bize inşallah . ne zamandır istiyorsun, kaçıncı denemen bu ay?

canım işallah hepimiz için hayırlısı olur.bundan 5 önce bir düşüğüm oldu malesef.sonra 1 ay önce başladık çalışmlara geçen ay çok geç başladık yumurtlam geçmişti.bu ay umutluyum düşüğümdede 10 gün önceden göğüslerim başlamıştı acımaya işallah hayırlısı.sen nezamandır istiyosun canım

X