Gebelik testi kullananlar buraya

Kıslar mrb... Öncelikle hayırlı kandiller...
Bu hayırlı gecede hayırı haberlermz olsun isterdm ama ne yazık ki nasip değilmiş...

Dün bir ziyarete gittik, nete girmeye fırsat bulamadm...
Ayrıca moralim de çok bozuktu, insanlara sıkıntımı belli etmemeye çalışmak çok zordu...

Çünkü ben dün adet oldum...Belki de minick bebeğime veda ettm:gitme:
Bu kadar gecikmede sonra kimyasal gebelik ya da düşük yapmış olablrmym?
Yarın hemen doktora gideceğim...
Bir adet 57gün sonra nasıl gelir yha.... (takriben 20 gün gecikme)
Ne anlama geliyor anladım...
Yani benim umut ışıkları söndü arkadaşlar, ama inş sizlerinkini duyarsam çok mutlu olucaamm...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kıslar mrb... Öncelikle hayırlı kandiller...
Bu hayırlı gecede hayırı haberlermz olsun isterdm ama ne yazık ki nasip değilmiş...

Dün bir ziyarete gittik, nete girmeye fırsat bulamadm...
Ayrıca moralim de çok bozuktu, insanlara sıkıntımı belli etmemeye çalışmak çok zordu...

Çünkü ben dün adet oldum...Belki de minick bebeğime veda ettm:gitme:
Bu kadar gecikmede sonra kimyasal gebelik ya da düşük yapmış olablrmym?
Yarın hemen doktora gideceğim...
Bir adet 57gün sonra nasıl gelir yha.... (takriben 20 gün gecikme)
Ne anlama geliyor anladım...
Yani benim umut ışıkları söndü arkadaşlar, ama inş sizlerinkini duyarsam çok mutlu olucaamm...opuyorumnanaktan

Seninde kandilin mübarek olsun. Hem üzülme adet olmak o kadarda kötü degil sadece bu gecikmenin sebebini doktora sor. Kimyasal gebelik bu kadar sürmez, hemen hemen adet zamani olup biten birseydir yani normal adetin gelirdi o zaman. Cocuk varmi yokmu bunu bile bilmiyorsun, idrar testleride hep negatifti bence gecikmen bundan dolayi degil yumurtalarinda düzensizlik var gibime geldi. Doktorun usg ile baksin sana eminim yardimci olacaktir, ama keske daha önce gitseydin 57 gün cok uzun bir süre bu kadar ihmal etmemek lazim sonucta kist falanda olusmus olabilirdi.

Seninde kandilin mübarek olsun. Hem üzülme adet olmak o kadarda kötü degil sadece bu gecikmenin sebebini doktora sor. Kimyasal gebelik bu kadar sürmez, hemen hemen adet zamani olup biten birseydir yani normal adetin gelirdi o zaman. Cocuk varmi yokmu bunu bile bilmiyorsun, idrar testleride hep negatifti bence gecikmen bundan dolayi degil yumurtalarinda düzensizlik var gibime geldi. Doktorun usg ile baksin sana eminim yardimci olacaktir, ama keske daha önce gitseydin 57 gün cok uzun bir süre bu kadar ihmal etmemek lazim sonucta kist falanda olusmus olabilirdi.

canım geçen denememizde 43. günde gelmişti...
bu sefer de 57 gün sonra geldi ama ben 47.günde kan testi yapmak için doktora
gitmiştm...
sonuç negatif çıkınca doktor hemen söktürücü verdi, içtm ben de...
ama adetm ilaç bittiği halde gelmeyince gebelik şansm devam edeblr die düşündm...
söktürücüden 8 gün soora da adet oldum işte...
ilaç yüzünden gebelk sonlanmş olablr mi?
kist olduunu sanmıyorum canm ama dediğin gbi benm yumurtlama ne zmn oluo onu kestiremiyoruz 2 oldu....

adetin dongün hem uzun hemde düzensiz ilk önce bunun tedavisini yaptir. Madem adetin geldi LH, FSH ve östrojen kan tahlili ver bunlar adetin 2. ve 5.gün yapiliyor ve tekrar 21.gün progestoron tahlili yaptir böylelikle yumurtalarin catliyormu catlamiyormu anlasilir. Ben kan testine falanda artik güvenmiyorum, üstüne adet gördügümde bebegim o zaman 7 haftalik falandi ama kanda negatif cikti ve 1 hafta sonra 8 haftalik bebegi düsürdüm valla hic birseye güvenim kalmadi. Simdi hamilemiydin degilmiydin bunu bilemeyiz, adet söktürücü bebege zarar verir ve sonra adet görürsün. Bugün bi arkadasimla görüstüm 1 temmuzda tedaviye basliyacakti, adeti gelmemis ve doktor adet söktürücü vermis, yine gelmemis sonra kanda baktirmis positif cikmis yani bu söktürücüyü cok basit gösteriyor doktorlar ve hemende nasil yazip veriyorlar anlamiyorum. Allah bilir bu dikkatsizlikleri yüzünden kac kadin düsük yapmistir hic birininde haberi yoktur

Ha bu arada adet döngün 37´den uzun oldugu icin belki her ay yumurtlamiyorsundur o yüzden kesinlikle hormonlarina baktirmani öneririm, böyle devam ederse hamile kalman zor olabilir canim (kendi halinde)fazla zaman kaybetmeden doktorundan yardim iste ne tahlil gerekiyorsa yaptir buna bi care bulun, olmazsa tedaviye basla eger bebek cok istiyorsan

adetin dongün hem uzun hemde düzensiz ilk önce bunun tedavisini yaptir. Madem adetin geldi LH, FSH ve östrojen kan tahlili ver bunlar adetin 2. ve 5.gün yapiliyor ve tekrar 21.gün progestoron tahlili yaptir böylelikle yumurtalarin catliyormu catlamiyormu anlasilir. Ben kan testine falanda artik güvenmiyorum, üstüne adet gördügümde bebegim o zaman 7 haftalik falandi ama kanda negatif cikti ve 1 hafta sonra 8 haftalik bebegi düsürdüm valla hic birseye güvenim kalmadi. Simdi hamilemiydin degilmiydin bunu bilemeyiz, adet söktürücü bebege zarar verir ve sonra adet görürsün. Bugün bi arkadasimla görüstüm 1 temmuzda tedaviye basliyacakti, adeti gelmemis ve doktor adet söktürücü vermis, yine gelmemis sonra kanda baktirmis positif cikmis yani bu söktürücüyü cok basit gösteriyor doktorlar ve hemende nasil yazip veriyorlar anlamiyorum. Allah bilir bu dikkatsizlikleri yüzünden kac kadin düsük yapmistir hic birininde haberi yoktur

canm adet döngüm 35-36 gündü, hiç şaşmazdı ...
bebek denemesi yapmaya başladıımızdan beri gecikmeler yaşıyorum...
söktürücü veren doktoru sağlık bakanlığına bildireceğim zaten eğer sökürücüye bağlı bir düşük yaşadıysam...
üstüne adet görme yaşadığımı sanmıyorum ama bakalım yarın belki bir şeyler belirir...
dediğin tahlilleri de yaptıracağıma doktor karar verr dmi?
Kendi isteğimle de yaparlar mı?
Bu arada verdiin bilgiler için çok saol canm, aydınlanıyorum sayende
....opuyorumnanaktan

Ha bu arada adet döngün 37´den uzun oldugu icin belki her ay yumurtlamiyorsundur o yüzden kesinlikle hormonlarina baktirmani öneririm, böyle devam ederse hamile kalman zor olabilir canim (kendi halinde)fazla zaman kaybetmeden doktorundan yardim iste ne tahlil gerekiyorsa yaptir buna bi care bulun, olmazsa tedaviye basla eger bebek cok istiyorsan

adetim düzensiz değil canm...
Martta genel kontrol olsun die doktora gittiğmde, kan idrar usg gbi.. tüm tahliller yapıldı.
Doktor herşeyn normal olduunu , küçücük bir kist bile olmadıını sölemşti...
Ben de adetm her bayan gbi 28 -30 günde değilde 35-36 (çok nadiren 33.günde de gelmşti)günde gelio demiştm...
Doktor 36 güne kadar normal kabul edilir demişti...
Ama ben yine de nerden hissediosam , yumurtlama günüm hiç olmadık bir zamanda oluo, yada adetm olmasına rağmen hiç yumurta çatlaması olmuo die hissediorum...
Çünkü dersimizi ii çalışmıştık...
Yani muhtemel gün olsun olmasın sürekli ilişkide bulunmştk...
Ya da diğer bir ihtimal eşimin sperm kalitesi olablr değil mi?
Bakalım onu da tahlil ettireceğiz...

adetim düzensiz değil canm...
Martta genel kontrol olsun die doktora gittiğmde, kan idrar usg gbi.. tüm tahliller yapıldı.
Doktor herşeyn normal olduunu , küçücük bir kist bile olmadıını sölemşti...
Ben de adetm her bayan gbi 28 -30 günde değilde 35-36 (çok nadiren 33.günde de gelmşti)günde gelio demiştm...
Doktor 36 güne kadar normal kabul edilir demişti...
Ama ben yine de nerden hissediosam , yumurtlama günüm hiç olmadık bir zamanda oluo, yada adetm olmasına rağmen hiç yumurta çatlaması olmuo die hissediorum...
Çünkü dersimizi ii çalışmıştık...
Yani muhtemel gün olsun olmasın sürekli ilişkide bulunmştk...
Ya da diğer bir ihtimal eşimin sperm kalitesi olablr değil mi?
Bakalım onu da tahlil ettireceğiz...

Doktorunun istemesiyle sadece kan verilmiyor sende bir hastasi olarak bunlari istemek en dogal hakkin ve eger yapmazsa o doktor doktor olamamis demektir. En iyisi esinin sperminede bakilmali sorun ondada olabilir ama bu yasadigin gecikmeli adet esinin yüzünden degil bu ayri bi mesele. ûstüne görme olayina gelince bunu sadece kendim yasadigim icin anlattim yoksa senin böyle bir durumun oldugunu bende sanmiyorum. Bu isler ihmallige gelmez insanin psikolojisini bozuyor, hele bide uzayan adet gecikmesi insani dahada allak bullak ediyor. Suan düsük yaptimmi sorusunada fazla takilma ortada kanitlanacak bisey yok. Daha yeni baslamisiniz o yüzden ileriye dönük ne yapabiliriz bunlari düsün. Zaten adetinde gelmis artik yapilacak bisey oldugunu sanmiyorum , olmazsa bu ay doktor kontrolüne basla ve her 3 veya 4.günde muayene ol beraberce takip edin sende kendi icindekileri tanimis olur biraz daha anlam kazandirir sana. Yada direk yumurtlama takibi istiyorum dersin o zaman anlar ne demek istedigini hihoyyyt

evet canm haklısın aslında benm içimden geçen de yumurtlama takibi...
yarın ne gerekiosa bir an evvel yapılmasını isteyeceğim...
ilgin için çok sağol canm...
opuyorumnanaktan

evet canm haklısın aslında benm içimden geçen de yumurtlama takibi...
yarın ne gerekiosa bir an evvel yapılmasını isteyeceğim...
ilgin için çok sağol canm...
opuyorumnanaktan

canım adet söktürücü düşüğe neden olmaz..
gebelik olması durumunda işe yaramaz.. o konuda için rahat olsun...

ok canım , çok sevindm , söktürücünn etkisi olmamasına...

ben bugün doktora gittim...

17 temmuz akşamı beklenmeyen şey geldi de...

bugün 3. günüm , doktor alttan ultrasonla muayene etti...

çok küçük kistler var gbi dedi...

emin değildi sanki... rahim normal , ciddi bir sorununn gözükmüo dedi

ve eşimin de spermiyografisini istedi....

bana da klomen verdi...

adetin 5.günü başlayacağım...

5günde bitecekmiş...

bitince hemen doktora gideym değil mi?

kistler , yumurtlamam ne durumda öğrenmeliym?

ama bu süreden önce çalışmalara başlasak mı tekrar....

ya da napsak arkadaşlar , ne önerrsnz?
Bu arada tuuçe ve ebruli sizler ne yaptınız? son durumnz inş hayırlı güzel haberdiropuyorumnanaktan

slm canlarım mafoldumben ben kırmızı kart gördüm bügün mafoldumben mafoldumben mafoldumben

selam canimm simdi geldim eve pc actim hemen ama sen kart yemisin :1shok: uf ya olmadi desene yine, o zaman sen bayaga gec yumurtlamisin. Neyse canim umutlarimizi bi dahaki aya tasiyoruz. Insallah olur :Saruboceq:

evet cnm malesef kırmızı kartı gördüm..şeye da baktım aşağa inmiş..pazartesi randevu aldım,rahim filmi çektırecam

X