Gebelik testi kullananlar buraya

cnm be çikıyorum mama yiyecaz sonra belki eve gidecam....sonra yada yarın görüşük cnm..optum...arkadaşina da maşallah galiba ikiz

arkadaşimın yanındayım ya...eve gidecam birazdan beklıyom kocişim gelsın alsın...tmm canım k.i.b öptüm

uuu kimse yok mu,laubali ne çabuk kaçtın,dr.sordum iğneden 16-17 gün sonra adet olmadıysan kanda gebelik testine baktır dedi...ama ben kanda baktırmak istemıyorum yaaaaa

]Bu gece rüya gördüm (hayira yoralim) eve yeni HCG aleti almisim böyle parmagini batiriyorsun ayni hesap makinesi gibi ölcegi var. Ben yapiyorum, negatif cikiyor. Sonra ablam ben hamile degilim bide ben deneyim diyor pozitiv cikiyor. Cok sasiriyoruz oda inanamiyor. Saniyorum yakinda 1-2 hamis müjdesi alacagiz gibime geliyor. Zaten aklima hemen sizler geldiniz. Hadi hayirlisi

yok cnm,belki sen hamiş kalırsın ablan kalmaz..bende tık yok,test negatif dr.çatlatma iğnesinden 16-17 gününde adet olmazsan kanda baktır dedi,ama be baktırmam kusura bakmasın

yok cnm,belki sen hamiş kalırsın ablan kalmaz..bende tık yok,test negatif dr.çatlatma iğnesinden 16-17 gününde adet olmazsan kanda baktır dedi,ama be baktırmam kusura bakmasın

kuzum ya dün ovalusyon testimi rengi solmus, günde 2 kere yapiyorum koyu rengi yakalamak icin sanki gittikce kayboluyor simdide, zaten bu kadar erken yumurtlayacagima sasirmistim hani adetten sonraki test ikinci cizgi cikinca acabami dedim. 1 saat sonra testi tekrarliyacam valla anlamadim

sende kanda baktirma, gecikirse bence 1-2 hafta sonra direk usg baktir

kuzum ya dün ovalusyon testimi rengi solmus, günde 2 kere yapiyorum koyu rengi yakalamak icin sanki gittikce kayboluyor simdide, zaten bu kadar erken yumurtlayacagima sasirmistim hani adetten sonraki test ikinci cizgi cikinca acabami dedim. 1 saat sonra testi tekrarliyacam valla anlamadim

vallah bilıyorsun ben pek anlamam bu işlerden,ama muhakak koyulşması lazım cnm.nerde olsa sende bol test var,her gün yaparsan bulursun o uyuz çizgiyi :eek:klava:

sende kanda baktirma, gecikirse bence 1-2 hafta sonra direk usg baktir

vallah beklıyecam..diyelimki 16-17 sinde adetim gelmedi,şimdi 20sini beklıyecam,yarın da gelmezse demeki bi pok var bende de gelmıyor,yoksa bu çatlatma iğnesinden sonra en geç 19 gün içinde gelmesi lazımdı Çok üzgünüm çoook

vallah bilıyorsun ben pek anlamam bu işlerden,ama muhakak koyulşması lazım cnm.nerde olsa sende bol test var,her gün yaparsan bulursun o uyuz çizgiyi :eek:klava:

ya adetimin 7.günü süphelenerek yaptim bayaga belli silik cizgi vardi, sonra günde 2 kere yapmaya basladim, yakaliyamadim, dün aksam yaptigimda soluk cikti :uhm: bende aslinda simdiye kadar koyu rengi yakaliyamadim öylesine iste merak ediyordum. Bakalim 1 saat sonra ne diyecek

demeki bu test tam belli olmuyor cnm,belki silik çikıyor..sende bol bol çalış cnm,belki yakalarsın

X