Gebelik testi kullananlar buraya

kalmadı cnm,en son 2 tane kalmıştı 1 gün yaptım pozitif ertesi gün negatif..bende hiç bişey anlamadım vallah

aynen vallah :uhm: :uhm: :uhm: benim testler biraz naziktıler cnm.sabah yapmıyecaktın..sabah kalkıyordun çişini yapıyordun sonra 4 saat bekle yap oyle çikar...4 tane yaptım kutuda yazdı gibi pozitif çiktı,ensonu gebelik testıyle beraber yaptım sabah ne orda ne diğerinde bişey çikmadı

canim gebelikte o 4 saat bekleme gerekli degil günün her hangi bir saatinde yapabilirsin

yok benim aklim bu ovalusyon testlerine hic kafam almiyor kafa karistirmaktan baska bisey degil

zaten eger idrardaki oran testlerin hassasligina uyuyorsa 40 saniye icinde ikinci cizgi cikar diyo hem gebelikte hemde ovalusyon testinde

zaten eger idrardaki oran testlerin hassasligina uyuyorsa 40 saniye icinde ikinci cizgi cikar diyo hem gebelikte hemde ovalusyon testinde

valla bilmem ha..gebelik testi 20ml dı,neden çikmamış benim çişime yawww.ulaşamadımı bu çiş o sevıyede :eek:klava:

gebelik.org hesap yapıorum ben şimdi 4 hafta 4 günlük hamileyım,ama teste neden çikmıyor yaaaaaaaaa

gebelik.org hesap yapıorum ben şimdi 4 hafta 4 günlük hamileyım,ama teste neden çikmıyor yaaaaaaaaa

bilmiyorum canim, benim testte cok ama cok silik cikti acaba bu sefer cokmu erken yumurtladim hemen adetten sonra :uhm: ya ne kadar zor is bi ögrenemedik canim bak kac yil oldu

ya ben kafam allak bulak oldu vallah,şeytan dıyorki git yarın kan testi yatır rahatla,artık gebelik varsa da düşerse ne yapalım,hayırlısı diyelim,ok annam ben boyle durursam kesin kafayı yerim,yarın bi son test alacam,belki 10ml olanı bulacam,eğer varsa kesin çikar..20 gün oldu arık,eğer yoksa usul usul adetimi beklıyecam ne yapayım ya

evet bu belirsizlik insani cildirtiyor, önce gebelik var diye seviniyor hevesleniyoruz sonra testte cikmayinca hersey allak bullak oluyor hemen adet gelsin diyede söylenmeye basliyoruz ama dur hele insallah vardir sadece testte cikmiyordur, hic sasmam yaniiiii.. Baksana gören görüyor demekki bizim veletler saklambac oyununu simdiden oynamaya basladikaydirigubbakcemile3

vallah be hesabını soracam onları kaydirigubbakcemile :mymeka: bu kadar strese irdim inanamıyorum ya

kız ben uzanacam biraz uykum geldi vallah...yatamadım sadece 2 saat yatım okadar,biraz kafayı vurayım 1 saat kestirim,yoksa burda yatacam

selam kıslaaarrr , ben bugün adet oldum çok mutsuzum...
nete giremiyorum çok şehir dışındayımmm...

X