Gebelik testi kullananlar buraya

orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez

Kabarinca gebelik var diyorlar kabardimi seninki? Gerci daha 10 gün var belli olurmu acaba

geçen yaptığımda bir hafta vardı ozaman kabarmıştı canım hatta ablamda hamiş oda yapmıştı onunkide kabarmıştı

geçen yaptığımda bir hafta vardı ozaman kabarmıştı canım hatta ablamda hamiş oda yapmıştı onunkide kabarmıştı

sen bunu dene kız,vallah %100 doğru bu
orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez

valla benimkide hicccc kabarmadi. Hatta SKT baktim daha 2 senesi varmis acaba karbonatmi eski diyordum hep ama demekki bizdeki cis asitsiz, o kadar cis yapiyoruzki asit falan kalmadi.

sen bunu dene kız,vallah %100 doğru bu

Bu kadar emin olduguna göre sen 100% hamilesin kizzz hadi iyisin naniknanik

arkadasin 11.transfer günü HCG 800 cikmis ohaaa oldum. Ya ikiz yada ücüz. Allahim bizede nasip et

X