Gebelik testi kullananlar buraya

Masallah hepsini bir arada idare ediyorsun, korkulur kiz senden-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 ne yapim,bir göz burda bir göz kızda,bir arkadaşim da geldi,bil bakalım ne dedi bana görür görmez...dıyor kız sen hamilesın..hayda dedim nerden çiktı yaw

kaydirigubbakcemile3 ne yapim,bir göz burda bir göz kızda,bir arkadaşim da geldi,bil bakalım ne dedi bana görür görmez...dıyor kız sen hamilesın..hayda dedim nerden çiktı yaw

Agzini öpeydin kiz ne güzelde demis öyle zemuszemus yapsana test o zaman valla beklemeyle olmuyor varsa ciksin artik bebek istiyoruzzzzzzzzz

yok canım şimdi açmıcamda lazım olursa diye geçen açcaktım biara bulamamıştım kalmıştı ondan sordum canım sağol

idrar testi yaptım ,5 daka sonra baktım bişey yoktu sonra evden çiktım zaten...ama bu test de 20ml acaba çişte 20ml geçmeden göstermıyor mu

Vayyy bunak onu öylece biraktinmi belki gec cikar bellimi olur hadi insallah. Adetine 1-2 gün kaldi dimi eger varsa cikabilir ama keske 10mlu yapsaydin o daha hassas kesin cikardi o zaman. 40 saniye icinde kendini gösterir diye okumustum tabii idrardaki oran testin duyarligina uymali

ne yapim kız,çantada mı taşısaydım kaydirigubbakcemile3...vallah adetime oyle görünüyor ayın 17 gelmedine göre eğer 34 gün hesaplarsak pazartesi gelmesılazım

işallah canım yaa hepimizin yüzü gülsün işallah.diyorumya benim ayağım uğurludur.bi mağzaya filan giriyim anında dolar orası

acep varsa belirtiler 10 gün kala başlayabilirmi ki...eski topiklerde başlayabiliomuş galbaa

işallah canım yaa hepimizin yüzü gülsün işallah.diyorumya benim ayağım uğurludur.bi mağzaya filan giriyim anında dolar orası

valla bu topike giren hep hamis cikti bakalim biz hala bekliyoruz ama bizde hedefimize cok yaklastik diye hissediyorum

ne yapim kız,çantada mı taşısaydım kaydirigubbakcemile3...vallah adetime oyle görünüyor ayın 17 gelmedine göre eğer 34 gün hesaplarsak pazartesi gelmesılazım

niye kiz kücücük bir teste yer bulamadinmi koca cantanda. sositososito senin adetin ammada nazliymis uff ammada oynuyor umarim bu sefer bebek vardir yoksaaaa :eek:klava:

X