Gebelik testi kullananlar buraya

akıntı hamilelik belirtisi cnm,inşallah hamişsın...bende şupelenıyorum bu ay tedavi gördüm beklemedeyım şuanda,benimde 3 günüm kaldı,daha once 1 düşüğüm var birde 1 kimyasal gebelik

akıntı hamilelik belirtisi cnm,inşallah hamişsın...bende şupelenıyorum bu ay tedavi gördüm beklemedeyım şuanda,benimde 3 günüm kaldı,daha once 1 düşüğüm var birde 1 kimyasal gebelik

aynı zamanda reglioluyoruz galiba :) inşallah hayırlısı olsun hakkımızda aslında ben ayın 15 inde hastalanıyordum normalde ama geçen ay adet geciktirici hap kullandım tatilde ve tatil dönüşü ayn 20 sinde oldum bu hapların hamilelik üzerine bi etkisi yoktur inşallah

evet galiba,bende geçen ay 17 sinde adet oldum yane geç oldum,onun için hesaplara göre bu ayın 20 sinde denk gelecek..haplarla ilgili hiç fikrim yok cnm,hiç kulanmadım çünkü

Akinti vs bunlarin hepsi adet dönemindede oluyormus, akinti hem adet hemde hamilelik belirtisi o yüzden belirtilere fazla takinmayin valla sonra ayak üstü oturdur sizi. Bende o kadar akinti, cis kokusu hepsi vardi ne oldu adet olduuuu

ama bu belirtiler hep oynuyor bizimle, sonra aman hamileyim diye heves yapiyoruz halbuki adey belirtisi ile hamilelik belirtisi tipa tip ayni yanliz kafama takilan lekenmeler oldu bak bende bu hic olmadi

ama bu belirtiler hep oynuyor bizimle, sonra aman hamileyim diye heves yapiyoruz halbuki adey belirtisi ile hamilelik belirtisi tipa tip ayni yanliz kafama takilan lekenmeler oldu bak bende bu hic olmadi

allah allah,kız sen gebelik testi yapmadın mı,çikmadı orda çift çizgi,sende vardı bişeyler ama galiba gitti mafoldumben

ama sonucu adet ile bitti, o yüzden hani cift cizgi falan cikabilir sadece en önemlisi adetin gelmemesi geldikten sonra neye yarar

valla aynisini bende düsünüyordum hihihi. Canikom ben heran uyuya bilirim simdiden sana iyi geceler yarin konusuruz tatlim

tuğceciim sen yatmamıssn...
nasılsn, kendini ii hissdiosun inş...
bana dua edermsn yatmadan önce, sabah ezanndan sonra test yapıcam...
çok korkuyorummafoldumben

tuğceciim sen yatmamıssn...
nasılsn, kendini ii hissdiosun inş...
bana dua edermsn yatmadan önce, sabah ezanndan sonra test yapıcam...
çok korkuyorummafoldumben

tabiki edderim canım benim ben heraan dua ediyorum hepimiz için sabah ezanında dua et tamammı ezan okunurken yapılan dualar kabul olurmuş canım benim.Ben uyuyamadım canım çok acıyo yatamıyorumda.Sende dua et bana canım ne olur kötü bişey çıkmasın:Saruboceq:

ALLAH yardımcımız olsun canım...
senn için ayrıca dua edicem...
hadi ii geceler...opuyorumnanaktan

X