Gebelik testi kullananlar buraya

Kizlarisko eger ben yazmazsam demekki uyuyorumdur, 2 gündür ise gidip hasta hasta geri döndüm, persembe ve cumada evde yatarim yani hastalik yaparim. Bol bol konusuruz yine opuyorumnanaktan

Kizlarisko eger ben yazmazsam demekki uyuyorumdur, 2 gündür ise gidip hasta hasta geri döndüm, persembe ve cumada evde yatarim yani hastalik yaparim. Bol bol konusuruz yine opuyorumnanaktan

tamam canımmmm perşembe cumada konuşuruz sonra ben tatile gidiyorummmmmmmm :lepi:

ben artık test yapmıcam canım doğurana kadar beklicemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok yok sen doktora karin agrisiyla git sonra dogum haberi ile sokeeeeee oollllllllll.. haha.. Ay yok ben taktim ciste bu ikinci cizgiyi görecem yoksam rahat etmem, sonrada bebegimin hatira defterine koyacam :mymeka: anlasin ne zorluklarla geldigini

hiç sorma ya..bide bu kadar uğraşıyoruz,bakıyoruz çok yaramaz bi bebiş çikacak :mymeka:

bu güne kadarkileride biriktirseydin ya onlarıda verirdin kutuyla bak sen böle böle oldun diye asıl o zaman anlardı :ecrin_bebek:

ben gene int.derin araştırmalar yapayım da bakem kocakarıların başka testler var mı kaydirigubbakcemile3 sositososito

bu güne kadarkileride biriktirseydin ya onlarıda verirdin kutuyla bak sen böle böle oldun diye asıl o zaman anlardı :ecrin_bebek:

Coook haklisin canim bak hic düsünemedim bunu :mymeka: rabbim yeterki hayirli ve saglikli evlat nasip etsin hepimize. Mübarek aylardayiz, hepimiz birbirimiz icin dua yaparsak, birlikte güclük dogar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…