Gebelik testi kullananlar buraya

oyle mı inşallah ya,bende okudum ve şey yazıyordu ben 10000 ml yaptım ve vucuta günde 1000 ml idrarla atıyorsun,yane ben 10 içinde amtmış oldum

oyle mı inşallah ya,bende okudum ve şey yazıyordu ben 10000 ml yaptım ve vucuta günde 1000 ml idrarla atıyorsun,yane ben 10 içinde amtmış oldum

Canim bu icindeki sivi sadece HCG etkisi yapiyor, yani atsan atsan HCG atarsin. Zaten 10 gün icindeki yaptigin bütün idrar örnekleri yaniltici sonuc vere bilirsin, seninde yazdigin gibi suan atmis oluyorsun. Gebelik testi yaptini?

bu sefer iyi tutuyorsun kendini turkbayragi insallah sende vardir biseyler. Umudumuz Ebruli hihoyyyt

evet cnm,fazla stres yapmıyorum ve düşünmemeye çalışıyorum... hayırlısı olsun

selam kızlar..
dün dayanamadım test yaptım 6 gün kala yani...
negatif çıktı... böööö.....

sende ovulasyon testi var mı cnm...bide onunla dene,çoğu ovulasyon testi pozitif çiktı,ve acaba tekrar mı yumurtluyorum dıyor ama hamile çikmış....bende adetime 3 gün var ve ovulasyon testi yaptım ve pozitif çiktı

Kizlar öptüm. Ben yatmaya gidiyorum.

Ebruli ve Tugce sizlerin maratonu hala devam ediyor süprizzzzz insallah :CüvCüv:

canlarım nerdesiniz yaw??? ya bişey dicen size dün benim akıntım kahverengi gibiydi bi acaipti acaba çok mu erken yaptırdım ben bu testikafamçokkarıştı

kizlar selamlar uzun zamandir yoktum dun laparoskopi yaptirdim... ve tuplerimde enfensiyondan olusmus tikaniklik ve yapisiklik varmis... yani umudumuz tup bebek oldu.. insallah allah hepimizin gonlune gore verir...optum kocaman

kizlar selamlar uzun zamandir yoktum dun laparoskopi yaptirdim... ve tuplerimde enfensiyondan olusmus tikaniklik ve yapisiklik varmis... yani umudumuz tup bebek oldu.. insallah allah hepimizin gonlune gore verir...optum kocaman

geçmiş olsun cnm,ve hoşgeldin tekrar,e tüplerini açtırmamış mı...bende bu ay tutmazsa ya rahim filmi ya laparaskopi yapacam :1no2: laparaskopi ne kadardır fıyatı cnm

Gecmis olsun, peki sivi almadilarmi? Laparoskopi´nin amaci icerdeki yapisiklari temizlemek, insallah elinden geleni yapmislardir, cünkü sivi ile tüp bebek yapmak basli basinca bir bela o sivi rahime akip rahime ne tutunuyorsa öldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…