- 15 Ocak 2024
- 586
- 168
- 35
-
- Konu Sahibi CerkesMaria
Bır gebenın gunlugu test altından flashı tutunca gozukuyor sadeceArtı med test ise güvenilir değil ama başka marka ise olabilir
Yumurtlama gorup degerlendırdım kuzum ama alttan flashı tutunca gozukuyorBenimkinde 3 saat sonra çıkmıştı 2.çizgi tesadüfen çöpü boşaltırken gördüm. Eğer şüphen varsa hemen kan testi yaptırmalısın.
Olabilir o zaman canım yeni gebeliktir belki kan ver istersenBır gebenın gunlugu test altından flashı tutunca gozukuyor sadece
Ay ınsallah ekım 23 de bebegımı dusurmustum rabbım sevındırsın ınsallah bızıOlabilir o zaman canım yeni gebeliktir belki kan ver istersen
Yükler msn flasla cekipBır gebenın gunlugu test altından flashı tutunca gozukuyor sadece
İnşallah güzel haberdir o haldeYumurtlama gorup degerlendırdım kuzum ama alttan flashı tutunca gozukuyor
Cekemedım alttan tutunca gozukuyor esım gelınce cekıcemYükler msn flasla cekip
Ah ınsallahİnşallah güzel haberdir o halde
Yaa bende 22ekimde kürtaj oldum.Yumurtlama göreli beş altı gün oluyor maks Aralık 20ye kadad regl olmam lazım heyecanla bekliyorum.Ama ben sadece 2gun değerlendirebildim inşallah ikimizinji da hayırla sağlıkla olmuşturAy ınsallah ekım 23 de bebegımı dusurmustum rabbım sevındırsın ınsallah bızı
Insallah kuzum bende ıkı gun degerlendırdım umarım mutlu haberı alırızYaa bende 22ekimde kürtaj oldum.Yumurtlama göreli beş altı gün oluyor maks Aralık 20ye kadad regl olmam lazım heyecanla bekliyorum.Ama ben sadece 2gun değerlendirebildim inşallah ikimizinji da hayırla sağlıkla olmuştur
Alttan tutulan yer ordakı cızgı olabilir. Normalde orda o hatlar var HCG ile belirginlesiyor. Sız yne de atın ben Cook siliklerı göruyorum ztenCekemedım alttan tutunca gozukuyor esım gelınce cekıcem
Esım gelsın cekerım flashlı mı atayım flashsız mıAlttan tutulan yer ordakı cızgı olabilir. Normalde orda o hatlar var HCG ile belirginlesiyor. Sız yne de atın ben Cook siliklerı göruyorum zten. Ay merak ettm
Alta flaş tutup mu cekeceksin. Ben suanda üstten görmek istedim nedense. Sıkmak istemem ama bazen herkesin görmediğini görürümEsım gelsın cekerım flashlı mı atayım flashsız mı
Alttan tutulan yer ordakı cızgı olabilir. Normalde orda o hatlar var HCG ile belirginlesiyor. Sız yne de atın ben Cook siliklerı göruyorum zten. Ay merak ettm
Alttan tutulan yer ordakı cızgı olabilir. Normalde orda o hatlar var HCG ile belirginlesiyor. Sız yne de atın ben Cook siliklerı göruyorum zten. Ay merak ettm
E ben bÖyle de gördüm Çok silik var kaç gun var suan. İçindeki test çubuğunu kaldırın orada başka bir kabarıklık var mı bazı testlerde orada bir kabarıklık oluyor onu çizgi olarak algılamayın ona da bir kontrol edin ama ben de grimsi bir çizgi görüyorum hemen mi belirdi
Evet 2 3 dk ıcerısınde flash tutunca gordum adetıme 4 gun var ovulasyom gunumde ayın 1 dıE ben bÖyle de gördüm Çok silik var kaç gun var suan. İçindeki test çubuğunu kaldırın orada başka bir kabarıklık var mı bazı testlerde orada bir kabarıklık oluyor onu çizgi olarak algılamayın ona da bir kontrol edin ama ben de grimsi bir çizgi görüyorum hemen mi belirdi