- Konu Sahibi CerkesMaria
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awox markaKizlar test yaptım negatif malesef reglmi bekliyorum
Sanki yine hafif bir çizgi var kan testi verdinizmiKizlar test yaptım negatif malesef reglmi bekliyorum.Awox marka bu diğeri farklıydı
Çizgi goremiyorum kan testi vermedim regl olmazsam pazartesi günü kan vereceğimSanki yine hafif bir çizgi var kan testi verdinizmi
merhaba testime bakabilir misinizÇizgi goremiyorum kan testi vermedim regl olmazsam pazartesi günü kan vereceğim
merhaba sizce pozitif miSanki yine hafif bir çizgi var kan testi verdinizmi
Koş kan ver :) insanın psikolojisini bozuyo böyle bunlarYa varya deli olucam 2 gundur gecıktım test yapıyorum cok hafıf golge halınde goruyorum aradan 15-20 dk gecıyor sılık sekılde belırıyor
Walla12/8 ısten geldım artık yarın verırım cok yorgunumKoş kan ver :) insanın psikolojisini bozuyo böyle bunlar
Ayyy 12 8 miWalla12/8 ısten geldım artık yarın verırım cok yorgunum![]()
Cokca amınAyyy 12 8 miins gebesindir. Gece vardiyasindanda kurtulursun valla
![]()
Adet oldum bugun malesefTest verdiniz mi durumunuz ne oldu acaba ? Aynı şekilde roll marka gebelik tesi yaptım. Kıl gibi çizgi var. Flaşla bakınca daha net ancak fotoğrafta görünmüyor emin olamadım bendeCerkesMaria
Hayırlısı olsun artık. Bizde tekrar devam ediyoruz bakalım ama o kadar dusmuyorum üstüne artık.Adet oldum bugun malesef
Silik çizgi görünüyor kan verin bence direk geçmiş zaten gununuzdeBenim de 4 gündür günüm geciyor bugün sabah test yaptım bakabilir misiniz