Gebelik testi ile ilgili

Insallah kuzum bende ıkı gun degerlendırdım umarım mutlu haberı alırız 🥰
Ayyy inşallah çokça aminn.Belirtilerin var mi canim senin benim normalde göğüslerim şişer hamilelikte de şişmişti ama şimdi hiç göğüs ağrım yok onun için biraz umutsuz davraniyorum.Sende nasıl belirtiler

Ayyy inşallah çokça aminn.Belirtilerin var mi canim senin benim normalde göğüslerim şişer hamilelikte de şişmişti ama şimdi hiç göğüs ağrım yok onun için biraz umutsuz davraniyorum.Sende nasıl belirtiler
Belimde agrı var sadece benımde ıkı gebelıgımde de bır belırtım olmamıstı ılkınde tıksındım sadece yemeklerden o kadar

Herkese merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ilk günden beri denememize rağmen olmadı reglden 1 gün önce test yaptım böyle sonuç verdi sizce hamilemiyim ve bugün itibariyle relgilim 1 gün gecikti

Eklentiler

• 1000074948.jpg
    1000074948.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar bunlarda aynısı

Eklentiler

• 1000074946.jpg
    1000074946.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000074947.jpg
    1000074947.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000074949.jpg
    1000074949.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000074951.jpg
    1000074951.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 38
Herkese merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ilk günden beri denememize rağmen olmadı reglden 1 gün önce test yaptım böyle sonuç verdi sizce hamilemiyim ve bugün itibariyle relgilim 1 gün gecikti
Çizgi gözüküyor silik. Kan verin bence. Hangi markayla denediniz birde acaba ?

Prodictor erly di galiba yanlis hatirlamiyorsam öyle dikkat etmedim. Bir daha da yapmadım üzülmek istemiyorum ve 2 gün bekleyeceğim geç döllenme galiba

Prodictor erly di galiba yanlis hatirlamiyorsam öyle dikkat etmedim. Bir daha da yapmadım üzülmek istemiyorum ve 2 gün bekleyeceğim geç döllenme galiba
Eğer bu testse güvenilir bi test. He tabi kan vermek en sağlıklisi tabi. Ben hepsini denedim testleein bu testte dahil hiç çizgi cikmadi. Sizde vardır bence inşallah dogrudur

Eğer bu testse güvenilir bi test. He tabi kan vermek en sağlıklisi tabi. Ben hepsini denedim testleein bu testte dahil hiç çizgi cikmadi. Sizde vardır bence inşallah dogrudur
Inşallah canım bekliyorum ümitle 3 yıldır sonucunu yazarım Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin 🤲

Kızlar adetime daha bir kaç gun var gebelik testi yapayım dedım gun ısıgında bırsey gozukmuyor ama flash tuttugumda net bır sekılde gozukuyor dıkkate almalıyım bu durumu
Bende. Bugün yaptım gün içinde 5 gün geçti önce silik sonra zaman geçince az belirgin oldu ama en iyisi kan tahlili ben vermiştim inşallah sabah net öğrencem

Kızlar laboquick marka kaset test adetten 4 5 gün önce sonuç veriyor mu kullanan oldu mu acaba

Kızlar laboquick marka kaset test adetten 4 5 gün önce sonuç veriyor mu kullanan oldu mu acaba
Ben 3 yıldır ilk defa çift çizgi gördüm oda cok cok silik ergen gebelik testi ama insan korkuyor işte aklımdan çıkarmaya çalışıyorum çıkmıyor sürekli araştırma icersindeyim her şeye bakıyorum

X