- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi didonutella
-
Didonutellam , benim de az.sorun yok bnce.hormon ignesi catlatma ignesi derken vucud sasirdi heralde diye dusunuyodum bnde aksamdan beri.Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. 3 gündür kendimi yemekten hiç giremedim foruma. Bugün yeni bir sıkıntı ile geldim. Kanamam cuma günü saat 11.30 gibi başlamıştı ve bu akşam bitti. Yani 2 buçuk gün sürdü. Bu normal reglm için bile az. Normalde 4 gün sürüyordu ortalama. Bi sıkıntı mı var acaba diye düşünüp duruyorum. Benzer durum yaşayan oldu mu?
Sen de benim gibi uyuyamayanlardansınDidonutellam , benim de az.sorun yok bnce.hormon ignesi catlatma ignesi derken vucud sasirdi heralde diye dusunuyodum bnde aksamdan beri.uzme artik kendini de.Nasibimizde yokmus buay napalim gűlűm.
Kuzum, ben Dil kursuna gidiyordum tatil olmustu asilama yaptirdigimda.onu dusunmekten derslerimi yapamadim.bu aksam hastalaninca yarin da kurs basliyo kafayi dagitim diye testlerimi yapiyorum. Folik asit kullaniyorum sende birakma zaten dr veriyor hamile kalmayi planlayanlar en az 6 ay onceden baslamali.ondan olmaz merak etme. Ben evliligimin ilk ayinda 1,5 sene once dis gebelik yasadim. Ogrendigim gece kanamayla,sanciyla gitti.seni cok iyi anliyorum.9ay sonrada kendiliginden yine hamile kaldim. Oda 8+5 kalbi durdu. Aradan 9 ay gecti hamile kalamadim buay da asilama yaptirdim oda bu aksam bitti.Rabbimin var bildigi, bizim gorup bilemedigimiz.Kûn fe yekûn diyorum baska da bisey diyemiyorum.Sen de benim gibi uyuyamayanlardansın
Ben herhangi bir tedavi görmemiştim. Sizde de mi kısa kanama olmuştu kimyasal sonrası?
Bu arada ben hamile olduğumu öğrendiğimde folik aside başlamıştım. Şuan hala içiyorum. Canım sen de kullanıyor musun folik asit? Ondan mı oldu ki
Çok üzüldüm yaşadıkların için canım... İnşallah tedavin iyi sonuç verir ve en kısa sürede yavrunu kucağına alırsınKuzum, ben Dil kursuna gidiyordum tatil olmustu asilama yaptirdigimda.onu dusunmekten derslerimi yapamadim.bu aksam hastalaninca yarin da kurs basliyo kafayi dagitim diye testlerimi yapiyorum. Folik asit kullaniyorum sende birakma zaten dr veriyor hamile kalmayi planlayanlar en az 6 ay onceden baslamali.ondan olmaz merak etme. Ben evliligimin ilk ayinda 1,5 sene once dis gebelik yasadim. Ogrendigim gece kanamayla,sanciyla gitti.seni cok iyi anliyorum.9ay sonrada kendiliginden yine hamile kaldim. Oda 8+5 kalbi durdu. Aradan 9 ay gecti hamile kalamadim buay da asilama yaptirdim oda bu aksam bitti.Rabbimin var bildigi, bizim gorup bilemedigimiz.Kûn fe yekûn diyorum baska da bisey diyemiyorum.
Benim normalde 7.8gün sürekli 4.5 günü epey Aktif deiğer günler leke şeklinde ama kimyasalada 6gün sürdü 3gündr aktıf diğer üç gün leke canım normal... kimisinin tamtersine daha da çok oluyor kinisin az fİzyolojik durum ile alakalı beta takıbı yaptır sen ama canımKızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. 3 gündür kendimi yemekten hiç giremedim foruma. Bugün yeni bir sıkıntı ile geldim. Kanamam cuma günü saat 11.30 gibi başlamıştı ve bu akşam bitti. Yani 2 buçuk gün sürdü. Bu normal reglm için bile az. Normalde 4 gün sürüyordu ortalama. Bi sıkıntı mı var acaba diye düşünüp duruyorum. Benzer durum yaşayan oldu mu?
Sagol gulum,hepimiz insaallah.Rabbim hepimizi evlat sahibi yapsin en kisa zaman da.Çok üzüldüm yaşadıkların için canım... İnşallah tedavin iyi sonuç verir ve en kısa sürede yavrunu kucağına alırsın
O kadar heveslendim ki kızlar inanamazsınız. 2 gündür de psikolojik mi yoksa gerçek mi bilemediğim şeyler oluyor. Hemen anlatıyorum...
*2 gün önce gögüslerim acımaya başladı üstüne falan yatınca acıyor yani ama ölcüp biçiyorum boyutu aynı gibi bide uçlarda renk değişimi yok bence.
*Bugün salonda oturuyordum burnuma buram buram parfüm kokusu geldi. Yatak odasıda uzakta kocam da odadaydı. 3 tane de farklı parfümü var. İçimden totem yaptım “kocam parfüm sıktıysa ve markası da x se hamileyim” kaltım gittim yanına bu parfümü mü sıktım dedim evet dedi. Tabi burnum normalde de hassas. Sadece totem yaptım diyelim
*Bu akşam saçma sapan bi konuda eşime çok sinirlendim.
* 2 3 gündür aç olmasam da yemek yiyorum.
* regl sancısına benzer bi sancım var.
Reglime 6 gün kaldı. Sanırım bi kaç güne erken gebelik testi yapcaminşallah hamileyimdir bunlar psikolojik değildir.
Hepinizi öpüyorummm... Bütün gelişmelerden sizi haberdar edeceğimolmadı bidahaki aya artık diycez yapcak bişey
bu belirtiler psikolojik. Kendinizi kandırmayın bedeninizi dinlemekten vazgeçip akışına bırakın, ben bunları ve daha fazlasını yaşayarak 8 ay geçirdim. Psikolojikmen yıpranıyorsunuz ve sonra kendinizde sorun arıyorsunuz. Dikkatinizi başka yerlere verin ve bırakın durum kendiliğinden olup haber versin.
Gordun mu , Ben demistim sana. Folik zaten dr.ler veriyo onla alakasi yok birakma diye.2gun adetten az olursa sıkıntiKızlar şimdi hastaneden geldim. Doktor alttan baktı ve temiz görünüyor dedi. Reglimin 2 gün sürmesini sordum sıkıntı değil dedi. Bi kaç tahlil yaptı sonucu çıkınca 15 gün sonra bidaha gel bakalım dedi. Temiz görünüyor dediği için biraz rahatladım. Bu arada folik asiti kesin kullanmaya devam et dedi. Bakalım 15 gün sonra ne diycek...
Evet canım içim rahatladıGordun mu , Ben demistim sana. Folik zaten dr.ler veriyo onla alakasi yok birakma diye.2gun adetten az olursa sıkınti
15 gun sonra da olumsuz birsey demeyecek merak etme kuzumEvet canım içim rahatladı
6 sına aldım valla randevuyu o kadar bekleyemiycem15 gun sonra da olumsuz birsey demeyecek merak etme kuzum
Yapma yarin bnce test cok varmis daha adete.hem silik cikiyo varsada, sonra 8gun de koyulasacakmi tutunacakmi onu dusuneceksin.Ben yptim o hatayi.5gun kala testte belirgin ama silik cikti.ertesi gun dr gittik .ultrasondan bakti kese olusmus ama yumurta disa tutunmus, uzgunum bu dis gebelik dedi.o gecede acayip agri sanci ile adet oldum.hic ogrenmeseydim uzulmeyecektim bu kadar .istedigimiz belirtileri psikolojik buluyoruz kendimizde.benim yasadigim belirtileri yasayan bir baskasi hamile oldugunu ogreniyo ,umutlaniyorum, adetim 5gun gecince bu defa tmm diyorum ertesi gun bakmisim pat adet gelmis.kızlar benim geçen ay adet günüm ayın 6 sı regl den regl 8 gün sürüyor yani 14 unde regl bitti 3 gün sonra yumurtlamayı tutturmak için gün aşırı ilişki oldu şuan karnımda şişkinlik hafif akıntı bel ağrısı koku hassasiyeti var ama hepsi çok az düzeyde belli belirsiz acaba hamile olabilirmiyim doktor regl 1 hafta gecikirse gel teste dedi ama ben merak ediyorum cook reglime 8 gün var eczaneden gebelik testi alsam çıkarmı hamile olup olmadigim yoksa çokmu erken
yaa bu dış gebelik dedikleri şey ne oluyor kürtaj mı yapılıyor dış gebelikse ben vajinismus tedavisi gördüm evlendikten 1.5 sene sonra ilişki yaşamaya başladım o yüzden ciddi korkularım var böyle şeylerden sezeryan doğum yapacağım için doğumu çok kafaya takmıyorum ama kürtaj filan olmak zorunda kalırsam kafayı yerim heraldeYapma yarin bnce test cok varmis daha adete.hem silik cikiyo varsada, sonra 8gun de koyulasacakmi tutunacakmi onu dusuneceksin.Ben yptim o hatayi.5gun kala testte belirgin ama silik cikti.ertesi gun dr gittik .ultrasondan bakti kese olusmus ama yumurta disa tutunmus, uzgunum bu dis gebelik dedi.o gecede acayip agri sanci ile adet oldum.hic ogrenmeseydim uzulmeyecektim bu kadar .istedigimiz belirtileri psikolojik buluyoruz kendimizde.benim yasadigim belirtileri yasayan bir baskasi hamile oldugunu ogreniyo ,umutlaniyorum, adetim 5gun gecince bu defa tmm diyorum ertesi gun bakmisim pat adet gelmis.
Smer testi cookk kolay.kulagini pamuklu cubukla temizledigin gibi bisey.korkma.ultrasonda oyle, hic acitmiyo merak etme.dis gebelik de, kurtaj yok.o zaten rahimin icine degil disina tutunuyo onun icin kendiliginden adet oluyosun o kendi dusup gidiyoyaa bu dış gebelik dedikleri şey ne oluyor kürtaj mı yapılıyor dış gebelikse ben vajinismus tedavisi gördüm evlendikten 1.5 sene sonra ilişki yaşamaya başladım o yüzden ciddi korkularım var böyle şeylerden sezeryan doğum yapacağım için doğumu çok kafaya takmıyorum ama kürtaj filan olmak zorunda kalırsam kafayı yerim heraldebi de doktor bana vajinismus tedavisinden sonra 6 ay gebelik önermiyoruz dedi ama tedavi gördüğüm klinik 2 ay sonra gebelik düşünebilirsin demişti kafam allak bullak oldu herkes başka bişey soyluyo gebelik düşünüyorum diye doktora gittim simar testi yapmak istedi yaptıramadım korkudan yarın ultrasonla bakacaklar rahimde bi sıkıntı varmı diye gebelik varsa şuan ultrasonda çıkarmı ki offf dertli başım evlilikten bişey anlamadım derdim bitmiyoooo
tamam teşekkür ederimm bi video izledim smar testinin nasıl yapıldığını anlatan video spekulum korktuğum kadar büyük bişey değilmiş vajinismus tedavisinde uygulanan dilatörlerden daha küçük hattaSmer testi cookk kolay.kulagini pamuklu cubukla temizledigin gibi bisey.korkma.ultrasonda oyle, hic acitmiyo merak etme.dis gebelik de, kurtaj yok.o zaten rahimin icine degil disina tutunuyo onun icin kendiliginden adet oluyosun o kendi dusup gidiyo
Didonutellam, hayirli geceler gulumKızlar tekrar selamlar...
Benim reglim şuan normal regli takvimime göre (yani kimyasal gebelik olmasaydı) 5 gün gecikti, kimyasal gebelik kanama tarihimi baz alırsam da 1 gün geçti. Arada kramplar giriyor 1 haftadır falan gögüslerimde de hassasiyet var ama daha regl olmadım. Böyle devam ederse 6 gün sonra gebelik testi yapcam.
Konu başlığım sabırsızlananlar ama geçen ay sabırsızlanıp erken gebelik testi yaptığımda günümü gördüğüm için bu sefer beklemeyi planlıyorum.
Hayırlısı artık bakalım neler olcak...
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz en kısa sürede mutlu sona ulaşırızDidonutellam, hayirli geceler gulumen son adetinin ilk gununu baz alcan.insaallah buay bekleyisin mutlu son olsun gùlùm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?