Gebelik testi için sabırsızlananlar!!!

Didonutellam , benim de az.sorun yok bnce.hormon ignesi catlatma ignesi derken vucud sasirdi heralde diye dusunuyodum bnde aksamdan beri.uzme artik kendini de.Nasibimizde yokmus buay napalim gűlűm.

Didonutellam , benim de az.sorun yok bnce.hormon ignesi catlatma ignesi derken vucud sasirdi heralde diye dusunuyodum bnde aksamdan beri.uzme artik kendini de.Nasibimizde yokmus buay napalim gűlűm.
Sen de benim gibi uyuyamayanlardansın
Ben herhangi bir tedavi görmemiştim. Sizde de mi kısa kanama olmuştu kimyasal sonrası?
Bu arada ben hamile olduğumu öğrendiğimde folik aside başlamıştım. Şuan hala içiyorum. Canım sen de kullanıyor musun folik asit? Ondan mı oldu ki

Kuzum, ben Dil kursuna gidiyordum tatil olmustu asilama yaptirdigimda.onu dusunmekten derslerimi yapamadim.bu aksam hastalaninca yarin da kurs basliyo kafayi dagitim diye testlerimi yapiyorum. Folik asit kullaniyorum sende birakma zaten dr veriyor hamile kalmayi planlayanlar en az 6 ay onceden baslamali.ondan olmaz merak etme. Ben evliligimin ilk ayinda 1,5 sene once dis gebelik yasadim. Ogrendigim gece kanamayla,sanciyla gitti.seni cok iyi anliyorum.9ay sonrada kendiliginden yine hamile kaldim. Oda 8+5 kalbi durdu. Aradan 9 ay gecti hamile kalamadim buay da asilama yaptirdim oda bu aksam bitti.Rabbimin var bildigi, bizim gorup bilemedigimiz.Kûn fe yekûn diyorum baska da bisey diyemiyorum.

Çok üzüldüm yaşadıkların için canım... İnşallah tedavin iyi sonuç verir ve en kısa sürede yavrunu kucağına alırsın

Benim normalde 7.8gün sürekli 4.5 günü epey Aktif deiğer günler leke şeklinde ama kimyasalada 6gün sürdü 3gündr aktıf diğer üç gün leke canım normal... kimisinin tamtersine daha da çok oluyor kinisin az fİzyolojik durum ile alakalı beta takıbı yaptır sen ama canım

Şim

Kızlar şimdi hastaneden geldim. Doktor alttan baktı ve temiz görünüyor dedi. Reglimin 2 gün sürmesini sordum sıkıntı değil dedi. Bi kaç tahlil yaptı sonucu çıkınca 15 gün sonra bidaha gel bakalım dedi. Temiz görünüyor dediği için biraz rahatladım. Bu arada folik asiti kesin kullanmaya devam et dedi. Bakalım 15 gün sonra ne diycek...

Gordun mu , Ben demistim sana. Folik zaten dr.ler veriyo onla alakasi yok birakma diye.2gun adetten az olursa sıkınti

15 gun sonra da olumsuz birsey demeyecek merak etme kuzum
6 sına aldım valla randevuyu o kadar bekleyemiycem
Şimdi benim bat günüm 20 si oldu sanırım heyecanla o günü bekliyorum canım. Bakalım dedikleri gibi hamile kalabilecekmiyim yada reglim hesapladığım gibi mi olcak. Görcez

kızlar benim geçen ay adet günüm ayın 6 sı regl den regl 8 gün sürüyor yani 14 unde regl bitti 3 gün sonra yumurtlamayı tutturmak için gün aşırı ilişki oldu şuan karnımda şişkinlik hafif akıntı bel ağrısı koku hassasiyeti var ama hepsi çok az düzeyde belli belirsiz acaba hamile olabilirmiyim doktor regl 1 hafta gecikirse gel teste dedi ama ben merak ediyorum cook reglime 8 gün var eczaneden gebelik testi alsam çıkarmı hamile olup olmadigim yoksa çokmu erken

Yapma yarin bnce test cok varmis daha adete.hem silik cikiyo varsada, sonra 8gun de koyulasacakmi tutunacakmi onu dusuneceksin.Ben yptim o hatayi.5gun kala testte belirgin ama silik cikti.ertesi gun dr gittik .ultrasondan bakti kese olusmus ama yumurta disa tutunmus, uzgunum bu dis gebelik dedi.o gecede acayip agri sanci ile adet oldum.hic ogrenmeseydim uzulmeyecektim bu kadar .istedigimiz belirtileri psikolojik buluyoruz kendimizde.benim yasadigim belirtileri yasayan bir baskasi hamile oldugunu ogreniyo ,umutlaniyorum, adetim 5gun gecince bu defa tmm diyorum ertesi gun bakmisim pat adet gelmis.

yaa bu dış gebelik dedikleri şey ne oluyor kürtaj mı yapılıyor dış gebelikse ben vajinismus tedavisi gördüm evlendikten 1.5 sene sonra ilişki yaşamaya başladım o yüzden ciddi korkularım var böyle şeylerden sezeryan doğum yapacağım için doğumu çok kafaya takmıyorum ama kürtaj filan olmak zorunda kalırsam kafayı yerim heralde bi de doktor bana vajinismus tedavisinden sonra 6 ay gebelik önermiyoruz dedi ama tedavi gördüğüm klinik 2 ay sonra gebelik düşünebilirsin demişti kafam allak bullak oldu herkes başka bişey soyluyo gebelik düşünüyorum diye doktora gittim simar testi yapmak istedi yaptıramadım korkudan yarın ultrasonla bakacaklar rahimde bi sıkıntı varmı diye gebelik varsa şuan ultrasonda çıkarmı ki offf dertli başım evlilikten bişey anlamadım derdim bitmiyoooo

Smer testi cookk kolay.kulagini pamuklu cubukla temizledigin gibi bisey.korkma.ultrasonda oyle, hic acitmiyo merak etme.dis gebelik de, kurtaj yok.o zaten rahimin icine degil disina tutunuyo onun icin kendiliginden adet oluyosun o kendi dusup gidiyo

Smer testi cookk kolay.kulagini pamuklu cubukla temizledigin gibi bisey.korkma.ultrasonda oyle, hic acitmiyo merak etme.dis gebelik de, kurtaj yok.o zaten rahimin icine degil disina tutunuyo onun icin kendiliginden adet oluyosun o kendi dusup gidiyo
tamam teşekkür ederimm bi video izledim smar testinin nasıl yapıldığını anlatan video spekulum korktuğum kadar büyük bişey değilmiş vajinismus tedavisinde uygulanan dilatörlerden daha küçük hatta bilsem yaptırırdım valla dış gebeliklede alakalı bazıları yumurtalığım alındı kürtaj yapildi gibi seyler yaziyolar o yuzden korktum şimdi siz söyleyince içim rahatladı

Kızlar tekrar selamlar...

Benim reglim şuan normal regli takvimime göre (yani kimyasal gebelik olmasaydı) 5 gün gecikti, kimyasal gebelik kanama tarihimi baz alırsam da 1 gün geçti. Arada kramplar giriyor 1 haftadır falan gögüslerimde de hassasiyet var ama daha regl olmadım. Böyle devam ederse 6 gün sonra gebelik testi yapcam.
Konu başlığım sabırsızlananlar ama geçen ay sabırsızlanıp erken gebelik testi yaptığımda günümü gördüğüm için bu sefer beklemeyi planlıyorum.
Hayırlısı artık bakalım neler olcak...

Didonutellam, hayirli geceler gulum en son adetinin ilk gununu baz alcan.insaallah buay bekleyisin mutlu son olsun gùlùm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…