• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için sabırsızlananlar!!!

Kızlarrrrrr...
image.webp

Bir kaç gün daha bekliycekyim ama içime bi his doğdu yaptım. Geçen aykı çok silikti görünmez diye buraya bile koymamıştım fakat bu sefer çok koyu çıktı.
Yine de önceki gibi mutlu olamadım çünkü aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...
Cumaya kadar testi tekrarlıycam iki çizgi aynı koyulukta olduğunda eşime söyliycem.

Kızlar merhaba... Ben aranıza bugün katıldım. Sanırım ben biraz erken gün saymaya başlıyorum :KK48:

Geçen ay yerleşme kanamasına benzer bir kanamam olmuştu reglimden 1 gün önce. Bebek düşüncesi hiç yokken birden bire çok heveslendim. O kadar heveslendim ki koşarak gittim gebelik testi aldım. Ertesi gün regl kanamam gelmesine rağmen belki yerleşme kanamasıdır umuduyla testi yaptım ama tabiki tek çizgiydi. Çocuk düşüncesi o kadar güzel heyecanlandırdı ki beni, hamile kalmaya karar verdim. Eşim normalde istiyordu zaten bu kararımı duyunca çok sevindi.

En son reglimin başlangıç tarihi 27 Ağustostu. Biz eşimle yumurtanın 24 saat yaşadığını öğrendikten sonra reglimin 10. gününden itibaren her gün ilişkiye girdik fakat dün hariç yani yumurtlama günüm olan 14. gün hariç. Bu sabah tekrar ilişki oldu. Normalde 2 günde bir ilişki olması gerekiyormuş ama daha ilk denememiz olduğu için bu ayrıntıyı bugün öğrendim. :KK48:

Dün yumurtamın çatladığını hissettim ben sanırım çünkü dün akşam felaket bir böbrek ağrısına benzer bel ağrım vardı. Bu da çatlama belirtisiymiş. Dün ilişki olmadığı için biraz strese girdim ama bu sabah ilişki olunca, çatlama ağrısı olduğunu düşündüğüm ağrıdan 16 17 saat sonra tekrar ilişki olmuş oldu. Reglime 13 gün var. Bel ağrım azıcık var hala.

Reglim düzenli olarak 28 günde bir oluyor. 1 kere 26 günde olmuşum bu yıl o kadar.

O kadar çok hesaplama yaptım ki inanamazsınız kızlar :KK48: Yani döllenme gerçekleştiyse bile rahime yerleşmesine daha 4 günüm var :KK48: çok heveslendim ama... İlk denemede hamile kalma ihtimali de biraz düşük ama umarım tutar.

Burada okudum adete 5 gün kala testler yapanlar olmuş. Bana öncü oldunuz teşekkür ederim. Reglim 24 Eylülde başlayacak 19u 20si gibi ben de erken gebelik testi yapmaya karar verdim sayenizde :KK200:

Bu arada belirtiler olursa buraya kesin yazacağım. Çok heycanlıyım

:KK48:
Kimyasal gebelik geçirdim geçen ay bu ay sabırsızlıkla bekliyorum test yapmamak için zor tutuyorum kendime ama yapmıcam yine geçen ayki gibi üzülmek istemiyorum normalde adetim 26 kasımda olması gerekiyor bugün kahverengi çok az bi lekelenmem oldu heveslenmek istemiyorum sonra kursağımda kalmasın :(

Kızlarrrrrr...
Eki Görüntüle 2726511
Bir kaç gün daha bekliycekyim ama içime bi his doğdu yaptım. Geçen aykı çok silikti görünmez diye buraya bile koymamıştım fakat bu sefer çok koyu çıktı.
Yine de önceki gibi mutlu olamadım çünkü aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...
Cumaya kadar testi tekrarlıycam iki çizgi aynı koyulukta olduğunda eşime söyliycem.
çok sevindim canımmm hayırlı olsun Allahın izniyle yaşamayacaksın inşallah aynı şeyleri

Kızlarrrrrr...
Eki Görüntüle 2726511
Yazdıklarını büyük bir merak içinde okudum acaba ne oldu ne oldu diye :) şunu gördüğüme çook sevindim 😊 umarım bir daha bu konuda üzülmezsin 🌸😊

Kızlarrrrrr...
Eki Görüntüle 2726511
Ah kuzuummm😍cizgide bile cok guzeeellll.Cok mutlu oldum didonutellam yaaa😘😘😘😘😘💕💞💕💞🤲ewet esine soyleme konusunda sabret gùlùm 👍

Teşekkür ederim canım benimmmm 😍💋💋💋 Aylardır beni hiç yalnız bırakmadın destek oldun hep bana 🥰❤️ Çok sağol canım benim ya 💋💋💋
Nedemek kuzuumm😘😘😘😘😘😘tabiki birakmam.Acilar sevincler hep paylasilmali.Kuran hakki icin, valla cook sevindim.🤗🤗🤗🤗🤗😍🥰 hergun sevmeyede gelirim artik , buna hak kazandim demi😁

Kızlar selamlarrr... Bugün beta hgc değerimi ölçtürdüm ve 4071 çıktı. Adet gecikmesinin 5. veya 8. Günündeyim☺️ Allaha şükür normal sonuçları gördüm bu ay ❤️

Kızlar selamlarrr... Bugün beta hgc değerimi ölçtürdüm ve 4071 çıktı. Adet gecikmesinin 5. veya 8. Günündeyim☺️ Allaha şükür normal sonuçları gördüm bu ay ❤️
(Olleeyyyyyyyyy😍💪🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊) didonutellam 😘😘😘😘😘😍😍😍😍cok sukur gulum cooookkkk sukur 🤲Allah tamamina erdirsin insaallah. Kiz Senin yazilari gorunce niye seviniyom ben boyle 😁😁😁cok mutlu ol kuzum 😘💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

(Olleeyyyyyyyyy😍💪🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊) didonutellam 😘😘😘😘😘😍😍😍😍cok sukur gulum cooookkkk sukur 🤲Allah tamamina erdirsin insaallah. Kiz Senin yazilari gorunce niye seviniyom ben boyle 😁😁😁cok mutlu ol kuzum 😘💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
Canım benim yaaa 😍❤️ Çok sağol valla ☺️☺️☺️ Çok öpüyorum seni... Biraz sıkıntılı zamanlar geçirdim son 1 haftada ondan pek giremedim ama şuan çok mutluyum çok🥰🥰
Bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm. Annesi yer onu yer ☺️❤️😄

Canım benim yaaa 😍❤️ Çok sağol valla ☺️☺️☺️ Çok öpüyorum seni... Biraz sıkıntılı zamanlar geçirdim son 1 haftada ondan pek giremedim ama şuan çok mutluyum çok🥰🥰
Bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm. Annesi yer onu yer ☺️❤️😄
Rabbim hayirli saglikli sekilde gebeligini tmmlayip ,saglikla kucaginda gormeyide nasip etsin gulum.😍teyzeside yiyebilirmi?😁💕💕💕💕💕🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲kendi bebegimin kalp atisini duydugum gun geldi aklima. Cok degisik hisdi.benim karnimin icin demi buyuyo? O tiktak ses nasil oluyo?bu gercekmi? Neleeerrr neler gecmisdi aklimdan.

Back