Gebelik testi için sabırsızlananlar!!!

Hamile misin çok merak ettim seni

Kızlarrrr geçen ay hamile değildim ama şimdi hamileyim sanırım....
Bugün normalde regl olmam gerekiyordu. Ben 2 saat önce gidip erken gebelik testi aldım ve yaptım. 2. çizgi çok silik çıktı. Testle beraber eczaneye koştum. Kadın teste baktı silik ama evet iki çizgi var hamilesiniz tebrik ederim dedi. Ağladım zırladım heyecan yaptım birisiyle paylaşmam gerekiyordu ablamı aradım. Testin fotosunu çekip attım fotoğrafta da o kadar az görünüyor ki... Bu arada testi çok az idrar örneğine daldırarak yaptım o kadar azdı ki örnek bütün deliklere idrar değsin diye baya zorlandım. Ona rağmen çift çizgi çıktı. 2 tane daha test aldım. Birini bugün bir daha çok tuvaletim geldiğinde yapcam. 2. sini de yarın sabah yapcam. Çok heycanlıyım kızlar. Eşime haber vermedim bu arada.

Heyecandan karnıma kramplar giriyor derin derin nefes alıp veriyorum. Ne yaparsam yapayım bir türlü sakinleştiremedim kendimi. Bir de sonuç o kadar silik ki doya doya sevincimi yaşayamadı ya....

Son düzenleme:
Senin adına çok sevindim

Birleri çok merak ettim döllenme ilişkiden kaç gün sonra oluyo döllenme olduktan sonra mı Rahime yerleşiyor bu süreler ne kadar

Birleri çok merak ettim döllenme ilişkiden kaç gün sonra oluyo döllenme olduktan sonra mı Rahime yerleşiyor bu süreler ne kadar
Az önce baktım bebeğim yerleşti mi acaba diye. Döllenmeden 6 gün sonra yerleşiyormuş. 4. haftada yerleşmiş oluyormuş yani kesin.

Kızlar yaaaa çizgi o kadar silik ki şöyle mutlu mesut bi sevinemedim gıcık oldum. Allah'ım nolur nolur.... Ne zaman yapsam koyu çizgi çıkar acaba. Hiç sıvı tüketmeden tuvaletim geldiğinde yapsam koyu çıkar mı ki.

Sabah yap taze anne daha belirgin okur

Sabah yap taze anne daha belirgin okur
Valla hamilelik testlerini boşa aldım sanırım yarın sabah aile hekimimden randevu aldım 8.30 a. Bu belirsizlik beni mahvedecek yoksa Tek sıkıntı kocam farketmeden uyanabilmem lazım. Cumartesi arkadaşlarla buluşcaz o zaman sürpriz yapmayı planlıyorum

Merhaba canım testin fotoğrafı var mı inşallah hamilesindir
Var canım ama o kadar silik ki fotoda nerdeyse görünmüyor ondan koymadım.

Arkadaşlar sağlık ocağından geliyorum sonuç yarın öğlen çıkcakmış. O zamana kadar nasıl bekliycem yaaa

Var canım ama o kadar silik ki fotoda nerdeyse görünmüyor ondan koymadım.

Arkadaşlar sağlık ocağından geliyorum sonuç yarın öğlen çıkcakmış. O zamana kadar nasıl bekliycem yaaa
Yarına kadar sabret inşallah vardır ya da elinde test varsa tekrar dene belki koyulaşma olmuştur

Didonutella, sonuc nedir

Kızlar kan sonucumu aldım pozitif çıktı. İdrar testimde incecik çizgi çıkmasından belli Beta HGC 19,20 çıktı. Daha çok yeni bir bebiiim var yani ama yine tabi doya doya sevinemedim. Çok düşük çıktığı için yarın sabah yine gidip kan vercem yükseliyor mu ona bakcaz ☺☺ tabi sonucunu taaa pazartesi günü alcam

Canım belirtilerin neler ? Çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah

Canım göğüs ağrısı yumurtlamadan hemen sonra başladı mı?

Gögüs ağrım yaklaşık 4 gün önce falan başladı yani regl dönemi olmadan bi kaç gün önce başlar ya ortalama yine aynı günlerde.
Normalde reglim 20 sinde başlaması gerekiyordu (2gün önce) Ben erken test yaptım

Teyze oluyoruz biizzz dimi didonutella

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…