Gebelik testi için sabırsızlananlar!!!

Kızlarrrrrr...

Bir kaç gün daha bekliycekyim ama içime bi his doğdu yaptım. Geçen aykı çok silikti görünmez diye buraya bile koymamıştım fakat bu sefer çok koyu çıktı.
Yine de önceki gibi mutlu olamadım çünkü aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...
Cumaya kadar testi tekrarlıycam iki çizgi aynı koyulukta olduğunda eşime söyliycem.

Kimyasal gebelik geçirdim geçen ay bu ay sabırsızlıkla bekliyorum test yapmamak için zor tutuyorum kendime ama yapmıcam yine geçen ayki gibi üzülmek istemiyorum normalde adetim 26 kasımda olması gerekiyor bugün kahverengi çok az bi lekelenmem oldu heveslenmek istemiyorum sonra kursağımda kalmasın

çok sevindim canımmm hayırlı olsun Allahın izniyle yaşamayacaksın inşallah aynı şeyleri

Yazdıklarını büyük bir merak içinde okudum acaba ne oldu ne oldu diye :) şunu gördüğüme çook sevindim umarım bir daha bu konuda üzülmezsin

Canım testim böyle çıktı adetime daha 4 gün var sence hamilemiyim
Mesaj attım özelden canım o test koyulaşana kadar tekrarla testi. Bak ben bile aynı koyulukta olmasını bekliyorum kan vermeye gitmek için. Eşime de söylemedim hadi inşallah canım benim

Ah kuzuummmcizgide bile cok guzeeellll.Cok mutlu oldum didonutellam yaaaewet esine soyleme konusunda sabret gùlùm

Teşekkür ederim canım benimmmm Aylardır beni hiç yalnız bırakmadın destek oldun hep bana Çok sağol canım benim ya
Nedemek kuzuummtabiki birakmam.Acilar sevincler hep paylasilmali.Kuran hakki icin, valla cook sevindim. hergun sevmeyede gelirim artik , buna hak kazandim demi

Kızlar selamlarrr... Bugün beta hgc değerimi ölçtürdüm ve 4071 çıktı. Adet gecikmesinin 5. veya 8. Günündeyim Allaha şükür normal sonuçları gördüm bu ay

Kızlar selamlarrr... Bugün beta hgc değerimi ölçtürdüm ve 4071 çıktı. Adet gecikmesinin 5. veya 8. Günündeyim Allaha şükür normal sonuçları gördüm bu ay
(Olleeyyyyyyyyy) didonutellam cok sukur gulum cooookkkk sukur Allah tamamina erdirsin insaallah. Kiz Senin yazilari gorunce niye seviniyom ben boyle cok mutlu ol kuzum

(Olleeyyyyyyyyy) didonutellam cok sukur gulum cooookkkk sukur Allah tamamina erdirsin insaallah. Kiz Senin yazilari gorunce niye seviniyom ben boyle cok mutlu ol kuzum
Canım benim yaaa Çok sağol valla Çok öpüyorum seni... Biraz sıkıntılı zamanlar geçirdim son 1 haftada ondan pek giremedim ama şuan çok mutluyum çok
Bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm. Annesi yer onu yer

Rabbim hayirli saglikli sekilde gebeligini tmmlayip ,saglikla kucaginda gormeyide nasip etsin gulum.teyzeside yiyebilirmi?kendi bebegimin kalp atisini duydugum gun geldi aklima. Cok degisik hisdi.benim karnimin icin demi buyuyo? O tiktak ses nasil oluyo?bu gercekmi? Neleeerrr neler gecmisdi aklimdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…