• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

Yaa canım inşallah hamilesindir bende kullandım yarın iğne olcam sonucunu bana yazar mısın hamile olanları okudukça mutlu oluyorum
canım merhaba pzar gunu test yaptım negatif çıktı :( ama erken olabılır dediler herkes bakalım yarın kan ver demişti doktor bana ama hiç umudum yok o yüzden beklıyıcem bir kaç gun daha reglime 5 gun var tabı ilaçlarla gecikmezise sonucu yazarım inşallah senınki benımkıde tutar olur yaaaaaa

canım merhaba pzar gunu test yaptım negatif çıktı :KK43: ama erken olabılır dediler herkes bakalım yarın kan ver demişti doktor bana ama hiç umudum yok o yüzden beklıyıcem bir kaç gun daha reglime 5 gun var tabı ilaçlarla gecikmezise sonucu yazarım inşallah senınki benımkıde tutar olur yaaaaaa
Inşallah canım bende şimdi iğne oldum 21 mm büyümüş 1 tane varmış yumurtam iğne olurken dua ettim inşallah tutar doktor adet gününü bekle 5 gün gecikirse test yap adetin gelirse de 3. Günü gel dedi birbirimizi habersiz bırakmayalım

Benim de adetime 5-6gün var. Bu ay çok kafaya takmamaya çalıştım bakalım olacak mı. Bir-çok kişide okudum düşünmeyi biraktıklari ay hamile kalmışlar. Bu da brnim bildiğim kadariyla beyinden tiroid bezlerine salgılanan hormonun yumurtlamayı sağlamasıyla alakalı. Yani beynimizde stress vs olursa bu doğal olarak yumurtlamamızı da etkiler. Size tavsiyem ayrıca erken gebelik testi falan yapmayın. Adetiniz 1 2 gün gecikmedikçe hiçbir test yapmayın sonra çok üzülüyoruz.

Inşallah canım bende şimdi iğne oldum 21 mm büyümüş 1 tane varmış yumurtam iğne olurken dua ettim inşallah tutar doktor adet gününü bekle 5 gün gecikirse test yap adetin gelirse de 3. Günü gel dedi birbirimizi habersiz bırakmayalım
inşallah canım inşallah valla bende şuan inanılmaz regli belirtisi var rabbım emeğimizi boşa çıkarmasın. sende yaz burdan haberleşelim bende regli olursam farklı bir yol izleriz demişti doktorum hayırlısı inşallah gırdık bır yola devam durmak yok bızımkıler azıcık nazlı gelıcek ne yapalım bızımde sınavımız bu :D

inşallah canım inşallah valla bende şuan inanılmaz regli belirtisi var rabbım emeğimizi boşa çıkarmasın. sende yaz burdan haberleşelim bende regli olursam farklı bir yol izleriz demişti doktorum hayırlısı inşallah gırdık bır yola devam durmak yok bızımkıler azıcık nazlı gelıcek ne yapalım bızımde sınavımız bu :KK70:
Beklemek öyle yordu ki beni.. ama iğneden sonra sanki kuş gibi oldum Rabbime bıraktım inşallah bu ay sevindirecek beni

Ben ılk beta hcg. De düşük çıktı diye stres yaptım 2. Beta hcg testinde yüksek çıkmaya başladı sonra bıraktım takıbı oluruna bıraktım benım asıl dr izinde o gelene kadar bu hafta başka dr a gideceğim ama takmıyorum artık kafama başka şeylere yöneldim. Dün kendımı hamıle hissetmiyorum diye dolandım eşime diyorum degil gibiyim adet sancısı gibi sancım oldu yine bak hatırlatıyor kendını diyor 😁

Merhaba tekrardan ya benimde sizin gibi nasıl desem adetime 14 gün var ama sol kasığımda ağrı adet olacakmışım gibi bir ağrı mide bulantısı ama bu sabahları değil genellikle gün içinde adetim biter bitmez ilişkiye girdim bir gün ara verdim tekrar girdim ama diyorum ki daha 14 gün var bu kadar çabuk belli eder mi 🙏🏻
14 gün varsa yumurtlama olabilir canım o hamilelik olma ihtimali düşük
inşallah canım inşallah valla bende şuan inanılmaz regli belirtisi var rabbım emeğimizi boşa çıkarmasın. sende yaz burdan haberleşelim bende regli olursam farklı bir yol izleriz demişti doktorum hayırlısı inşallah gırdık bır yola devam durmak yok bızımkıler azıcık nazlı gelıcek ne yapalım bızımde sınavımız bu :KK70:
Canım ben de 5+5 haftalık hamileyim öğrendiğimde sürekli adet olacakmışım gibi onu bekliyordum. Test yaptım öğrendim hala adet olursam diye korku oluyordu yani çünkü aynı adet sancısı oldu bende

Ben ılk beta hcg. De düşük çıktı diye stres yaptım 2. Beta hcg testinde yüksek çıkmaya başladı sonra bıraktım takıbı oluruna bıraktım benım asıl dr izinde o gelene kadar bu hafta başka dr a gideceğim ama takmıyorum artık kafama başka şeylere yöneldim. Dün kendımı hamıle hissetmiyorum diye dolandım eşime diyorum degil gibiyim adet sancısı gibi sancım oldu yine bak hatırlatıyor kendını diyor 😁
Benim de kasık agrım hafta sonu hafiflemişti bugün yine başladı suan Regl sancısı cekiyorum😢

Back