• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi için gün sayanlar

İnternette okudum 2 bardak müsade ediyordu
Dr un dediği ise sadec etmek kahvesi hafta da 1 serbest ( hergun içmeyi çok sevıyorum 😕)

Eczaneye diye çıktım nöbetçi en yakın eczane benım ilk gittiğim özel hastane acil dibinde tekrar fıyat sordum 25 TL aldılar kontrolüm varmış (bı oncekı 140-150 arası bıseydı) ıdrar testı alana kadar kan tahlili yaptırdım ultrasonda bakacaklar 😅
Ohhh en güzeli iyi yapmışsınız

Kızlar benimde 7 günüm var bu sabah yaptım. Ilk böyleydi. Kendi çizgisi olabilir diye su damlattim 2.3. Resim de sudan sonra.. sizce olabilir mi
3. Resimde hafif bı siliklik var ama sudan yanlış vermıs olmasın diye ümitlendirmek istemıyorum aslında ama olma olasılığı var tabı test ıcın erken henüz 7 gün var daha ben 5 gün kala yaptığın da nianca ılk defa silik çıkmıştı 7 gün önce negatifti 5 gün kala ilk çıkan silik buydu

Eklentiler

• DF604350-2FBB-489E-BF1A-7C6DD0643B98.webp
    DF604350-2FBB-489E-BF1A-7C6DD0643B98.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 102
3. Resimde hafif bı siliklik var ama sudan yanlış vermıs olmasın diye ümitlendirmek istemıyorum aslında ama olma olasılığı var tabı test ıcın erken henüz 7 gün var daha ben 5 gün kala yaptığın da nianca ılk defa silik çıkmıştı 7 gün önce negatifti 5 gün kala ilk çıkan silik buydu
Hayırlı olsun 🤩 yarın kan vereceğim varsa düşük de olsa çıkar sanırım.

Merhaba gebe adayları 😇
Oncelıkle umarım kırıcı bır konu acmamısımdır( bir kaç yorum gördüm üzüldüm açıkçası Allahım isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın 🙏)
Konuyu açma nedenim ise test için sabırsızlanan kaç kişiyiz muallak da bekleyen kan ve idrar testi tam çıkmamış veya adeti henüz gelmemiş eli kulagında bekleyen kaç kişi
Benım beklenmeyen şüpheli bir durumum olduğu İçin hem heyecanla hemde muallakta sabırsız sekılde bekliyorum malum pazar günü özel hastanede kapalıdır test için gidemiyorum regl e son 1 gün kaldı tüm benzer belirtiler var (kan testi salı günü dr dediği şüpheli 27.3 ve idrar silik çıkıyor )
Belki biraz sohbet ederiz sıkıldım beklerken stres yapamaya basladım 🙄
Belirtileriniz neler

canım yumurtlamadan yada çatlamadan kaç gün geçti biliyo msusun ?

Back