• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi hakkında bir soru

OFFPOFFF

çok özledim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
3.757
10
116
40
İzmir
merhaba herkese,
demin arkadaşımla gebelik testi hakkında konuşuyorduk..ben gebelik testinin iliskiye girdikten bir gün sonra bile doğru gösterdiğini söylerken arkadasım bu sürenin 1 hafta olması hatta regli geciktikten sonra daha doğru sonuc verdigini söyledi.bende merak ettim?böyle bir şey yok,sadece konuşuyorduk ve merak ettigim için soruyorum yanlış anlaşılmasın :) gercekten gebelik testinin doğru sonuc vermesi için regli geciktikten sonra mı yapılması gerekir?hiç bı fikrim yoktur da benim gebelik testiyle alakalı şaşırdım o yüzden..

gebelik testinin,ilşkiden 1 veya 2 gün sonra yapılması söz konusu bile değil,ancak,diyelimki 29 günde bir adet görülüyor,bunun üzerinden 10 gün geçmesi gerekirki(geçikme süresi olarak)o zaman doğru sonuç alınabilir ....

merhaba herkese,
demin arkadaşımla gebelik testi hakkında konuşuyorduk..ben gebelik testinin iliskiye girdikten bir gün sonra bile doğru gösterdiğini söylerken arkadasım bu sürenin 1 hafta olması hatta regli geciktikten sonra daha doğru sonuc verdigini söyledi.bende merak ettim?böyle bir şey yok,sadece konuşuyorduk ve merak ettigim için soruyorum yanlış anlaşılmasın :) gercekten gebelik testinin doğru sonuc vermesi için regli geciktikten sonra mı yapılması gerekir?hiç bı fikrim yoktur da benim gebelik testiyle alakalı şaşırdım o yüzden..

canım merhaba boyle bırsey soz konusu bıle olamaz gebelık testı adet gecıkmesınden bır hafta on gun sonra bellı oluyor

kesinlikle böyle birşey yok olamazda zaten adet geçtikten sonra yapılır hatta kesin sonuç alınabilinmesi için adetin geçtikten 10 gün sonra yapılır canım bilgilerinize

merhaba kızlar bende yeni katıldım.hemen konuya dahil olmak isterim izin verirseniz.bende bi gün arayla iki test yaptım ikisindede silik çizgi çıktı ama bugün tekrar yaptım tek çizgi vardı.adetime 3 gün var daha acaba testler hatalımı yoksa hamilemiyim cevap yazarsanız sevinirim

himm ben yanlış biliyormusum demek ki :) sagolun merakımı giderdiginiz için :)

bi kac gün sonra dogru sonuc wermez ki..kan testnde 1 hafta sora görülebilirmş ama idrar testlerinde 3 hafta gecmesi gerekmişşşş... bn öle biliorum

bi kac gün sonra dogru sonuc wermez ki..kan testnde 1 hafta sora görülebilirmş ama idrar testlerinde 3 hafta gecmesi gerekmişşşş... bn öle biliorum

hayır canım şende yanlış biliyorşun kan teştinde adetin 1 gün geçe bile çıkar adetlenmeden bile çıkar fakat hamileyen tabiiki idrar teştlerindedeen keşin şonucu adet geciktikten 1 hafta şonra çıkıyor

kan testini gününde yaptırsan bile sonuç belli olur ama idrar testi günün geçtikten sonra sonuç verir

tabi sizler daha bilgilisinz bu knoularda kulaktan dolma seyler biliyoruz opuyorumnanaktan bnm ögrendgm; döllenme olduktan 1 hafta sonra kanda görünecegi,idrar da ise döllenmeden 3 hafta sonra anlasılabilecegi gbi %100 kesin sonuclar wermeyecegiydi..şimdi yanlış mıymış bnm bu bilgim?? CADIARZU

merhaba herkese,
canım gebelik testi idrarda adet 10 gün geçtikten sonra belli olur bhcg ise yani kanda ise adet gecikmesi olmadan 2-3 önceden belli oluyor...

iyide buraya bu kadar paragraf yazıcağına google a niye yazıp doktor sitelerinden okumadın ki ?? saçmalık olmuş biras..

Back