- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi MmerVveeEee
-
Çok sevindim Canım , hayırlısı olsunSonuç çıktı ve hamilelik var dedi dr.Çok şükür allahıma rabbim sonuna kadar hayırlı etsin inşallah pazartesi kadın doğuma gitmem gerekiyor kese için bakılacakmış rabbim herkese bu duyguyu en hayırlısı ile yaşatsın inşallah. iki çizgi yi görmek bukadar büyük bir duygu yaşatıyor sa kucağımıza almak nasıl güzel bir duygu olur hiç tahmin edemiyorum
Laboquik ve prodoctor markası ile yaptım ikisinde de pozitifti CanimHangi marka test. Bende bir sefer innovita erken gebelikte bariz pozitifi görüp hastaneye koştum kanda negatif cikti. Bence yarin testi tekrarla tam terside cikabilir. Birden hcg yükselebilir
Laboquik ve prodoctor markası ile yaptım ikisinde de pozitifti Canim
Belki, şu an reglime 4 gün var. Kahverengi akıntım oluyo. Bide karnım ağrıyor adet olacakmış gibiLaboquik iyidir beni hiç yaniltmadi simdiye kadar. Bu ay laboquikle yumurtlamayi yakalayip yine laboquikle gebelik testi yaptim. Ozaman pozitiftir belki yeni yerlesmistir.
Çok sevindim Canım , hayırlısı olsun. Kaç çıktı değer kanda
Sanırım 5 haftalık oluyor, hayırlısı olsun Canım. Bize de dua et. İnşallah bize de nasip olurEki Görüntüle 2661045
Sonuç =4431 mlU /mL
Referans 5_225000
Durum bu çok anladığım bişey değil pazartesi yi bekliyorum bu konuda bilgisi olan yazabilir mi teşekkürler
Ben bu duayı 12 senedir yapıyorum canlar ve duam şöyle rabbim anne olmayı isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin ve inşallah bana da nasip etsin çünki başka birinin diğer kişilere ettiği dua daha makbul olanıymış duam sizlerle isteyen herkes için sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah sizde beni eksik etmeyin dualarınızdaSanırım 5 haftalık oluyor, hayırlısı olsun Canım. Bize de dua et. İnşallah bize de nasip olur
Bu sonuç ikiz olabilir mi kese kalp atışı hepsi bellidirEki Görüntüle 2661045
Sonuç =4431 mlU /mL
Referans 5_225000
Durum bu çok anladığım bişey değil pazartesi yi bekliyorum bu konuda bilgisi olan yazabilir mi teşekkürler
Yaaaa inanın içimden geçen hep ikiz annesi olmak.Bu sonuç ikiz olabilir mi kese kalp atışı hepsi bellidir
Hayırlısı olsun Canım, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahAdetime bir gün kala yaptım çıktı
İnşallah Allah gönlünüzdeki hayırlısıyla nasip eylesinBenimde en büyük arzum ikiz annesi olmak bu ay klomenle hem sağda hem solda yumurtalar büyüdü dün iğne oldum bakalım gakkımızda hayırlısı inşallah ❤
Amin teşekkürlerHayırlısı olsun Canım, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlar merhaba rabbim hepimize tattırır inşallah bu duyguyu... ben iki yavrumuda kaybettim 9 ve 15 haftalık kalpleri durdu... bütün testler yapıldı hiçbir şey bulunamadı... doktorum deneyin dedi.. sizlerden rica etsem laboquik marka ovulasyon testi sipariş ettim internetten herkes memnun kalmış... nasıl yapılıyor ? vardiyali çalıştığım için biraz zorlanacağım ama... akşam saat 10 gibi testi yapmam uygun mudur ? bilenler yazarsa çok sevinirim...Laboquik iyidir beni hiç yaniltmadi simdiye kadar. Bu ay laboquikle yumurtlamayi yakalayip yine laboquikle gebelik testi yaptim. Ozaman pozitiftir belki yeni yerlesmistir.
Testten en az 2 saat kadar önce sıvı alımını kesiyorsunuz, içerisinde su barindiran yemekler de dahil çorba gibi. Günün herhangi bir saatinde yapabilirsiniz. Fakat bir gün içerisinde iki test yapacaksanız aralarında en az 6 saat aralik olsun. İlk testimizi ise adetiniz bittikten 3 gün sonra başlayın. Test çizgisi kontrol çizgisi kadar kötülükte gördüğünüz gün sizin yumurtlama gününüzdur. Bu koyulugu gördükten 6 saat sonra ve diğer gün de testi tekrar edin. Test çizgisi siliklesmis ise de yumurtlamaniz çatlamış demektir. Sperm 48 saat canlı kalabildiği için yumurtlama gününüz dahil diğer 4 ya da 5 günü değerlendirebilirsiniz. Önerilen gün aşırı değerlendirme ya da her gün sadece 1 kez değerlendirme olacak şekilde ilişkidir. İnşallah Rabbim kucaklarimizi mis kokulu sağlıklı evlatlarla doldururkızlar merhaba rabbim hepimize tattırır inşallah bu duyguyu... ben iki yavrumuda kaybettim 9 ve 15 haftalık kalpleri durdu... bütün testler yapıldı hiçbir şey bulunamadı... doktorum deneyin dedi.. sizlerden rica etsem laboquik marka ovulasyon testi sipariş ettim internetten herkes memnun kalmış... nasıl yapılıyor ? vardiyali çalıştığım için biraz zorlanacağım ama... akşam saat 10 gibi testi yapmam uygun mudur ? bilenler yazarsa çok sevinirim...
Kötülük değil koyuluk otomatik klaveyeden yanlış yazılmış CanımTestten en az 2 saat kadar önce sıvı alımını kesiyorsunuz, içerisinde su barindiran yemekler de dahil çorba gibi. Günün herhangi bir saatinde yapabilirsiniz. Fakat bir gün içerisinde iki test yapacaksanız aralarında en az 6 saat aralik olsun. İlk testimizi ise adetiniz bittikten 3 gün sonra başlayın. Test çizgisi kontrol çizgisi kadar kötülükte gördüğünüz gün sizin yumurtlama gününüzdur. Bu koyulugu gördükten 6 saat sonra ve diğer gün de testi tekrar edin. Test çizgisi siliklesmis ise de yumurtlamaniz çatlamış demektir. Sperm 48 saat canlı kalabildiği için yumurtlama gününüz dahil diğer 4 ya da 5 günü değerlendirebilirsiniz. Önerilen gün aşırı değerlendirme ya da her gün sadece 1 kez değerlendirme olacak şekilde ilişkidir. İnşallah Rabbim kucaklarimizi mis kokulu sağlıklı evlatlarla doldurur
canım çok teşekkür ederim... akşam 10 da yapmam uygun mudur ? inşallah rabbim bizleri de evlatlarımıza kavuşturur...Kötülük değil koyuluk otomatik klaveyeden yanlış yazılmış Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?