Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi en erken ne zaman yapılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim Canım , hayırlısı olsun. Kaç çıktı değer kanda

Hangi marka test. Bende bir sefer innovita erken gebelikte bariz pozitifi görüp hastaneye koştum kanda negatif cikti. Bence yarin testi tekrarla tam terside cikabilir. Birden hcg yükselebilir
Laboquik ve prodoctor markası ile yaptım ikisinde de pozitifti Canim

Laboquik ve prodoctor markası ile yaptım ikisinde de pozitifti Canim

Laboquik iyidir beni hiç yaniltmadi simdiye kadar. Bu ay laboquikle yumurtlamayi yakalayip yine laboquikle gebelik testi yaptim. Ozaman pozitiftir belki yeni yerlesmistir.

Laboquik iyidir beni hiç yaniltmadi simdiye kadar. Bu ay laboquikle yumurtlamayi yakalayip yine laboquikle gebelik testi yaptim. Ozaman pozitiftir belki yeni yerlesmistir.
Belki, şu an reglime 4 gün var. Kahverengi akıntım oluyo. Bide karnım ağrıyor adet olacakmış gibi

Sonuç =4431 mlU /mL
Referans 5_225000
Durum bu çok anladığım bişey değil pazartesi yi bekliyorum bu konuda bilgisi olan yazabilir mi teşekkürler

Sanırım 5 haftalık oluyor, hayırlısı olsun Canım. Bize de dua et. İnşallah bize de nasip olur
Ben bu duayı 12 senedir yapıyorum canlar ve duam şöyle rabbim anne olmayı isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin ve inşallah bana da nasip etsin çünki başka birinin diğer kişilere ettiği dua daha makbul olanıymış duam sizlerle isteyen herkes için sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah sizde beni eksik etmeyin dualarınızda

Bu sonuç ikiz olabilir mi kese kalp atışı hepsi bellidir
Yaaaa inanın içimden geçen hep ikiz annesi olmak.
Rabbim nasip eder inşallah yazınızı okuduğumda düşündüğüme tercüman olmuşsunuz gibi hissettim çk mutlu oldum
Bu sonuç hakkında hiçbir bilgim de fikrimde yok...
Pazartesi günü Dr. Gidip öğrenicez kısmetse hayırlısı olsun inşallah...
İyi geceler

Benimde en büyük arzum ikiz annesi olmak bu ay klomenle hem sağda hem solda yumurtalar büyüdü dün iğne oldum bakalım gakkımızda hayırlısı inşallah

kızlar merhaba rabbim hepimize tattırır inşallah bu duyguyu... ben iki yavrumuda kaybettim 9 ve 15 haftalık kalpleri durdu... bütün testler yapıldı hiçbir şey bulunamadı... doktorum deneyin dedi.. sizlerden rica etsem laboquik marka ovulasyon testi sipariş ettim internetten herkes memnun kalmış... nasıl yapılıyor ? vardiyali çalıştığım için biraz zorlanacağım ama... akşam saat 10 gibi testi yapmam uygun mudur ? bilenler yazarsa çok sevinirim...

kızlar merhaba rabbim hepimize tattırır inşallah bu duyguyu... ben iki yavrumuda kaybettim 9 ve 15 haftalık kalpleri durdu... bütün testler yapıldı hiçbir şey bulunamadı... doktorum deneyin dedi.. sizlerden rica etsem laboquik marka ovulasyon testi sipariş ettim internetten herkes memnun kalmış... nasıl yapılıyor ? vardiyali çalıştığım için biraz zorlanacağım ama... akşam saat 10 gibi testi yapmam uygun mudur ? bilenler yazarsa çok sevinirim...

Testten en az 2 saat kadar önce sıvı alımını kesiyorsunuz, içerisinde su barindiran yemekler de dahil çorba gibi. Günün herhangi bir saatinde yapabilirsiniz. Fakat bir gün içerisinde iki test yapacaksanız aralarında en az 6 saat aralik olsun. İlk testimizi ise adetiniz bittikten 3 gün sonra başlayın. Test çizgisi kontrol çizgisi kadar kötülükte gördüğünüz gün sizin yumurtlama gününüzdur. Bu koyulugu gördükten 6 saat sonra ve diğer gün de testi tekrar edin. Test çizgisi siliklesmis ise de yumurtlamaniz çatlamış demektir. Sperm 48 saat canlı kalabildiği için yumurtlama gününüz dahil diğer 4 ya da 5 günü değerlendirebilirsiniz. Önerilen gün aşırı değerlendirme ya da her gün sadece 1 kez değerlendirme olacak şekilde ilişkidir. İnşallah Rabbim kucaklarimizi mis kokulu sağlıklı evlatlarla doldurur

Kötülük değil koyuluk otomatik klaveyeden yanlış yazılmış Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…