- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi MmerVveeEee
-
Hmm 12. Gün bu cuma oluyorGenelde 12.gün belli oluyor.
Zor ama sabır napalım.Hmm 12. Gün bu cuma oluyorAma beklemesi çok zor yaa
Amin Canım inşallahRabbim hepinizin kucaklarını doldursun kalbinize göre versin
Allah razı olsun gülüm. Hayır duanı aldık.her güzel olan şey SABIRDAN sonra gelir..
İnşallahh uykusuz geceler mama hazırlamalarrr kakalı bezlerrr pırtcıklarrr tek stresiniz olur
Teşekkür ederim Canım. Allah razı olsunHep dualarımda olacaksınız canım
Silikte olsabi çizgi var gibiBugün sabah yaptığım gebelik testi
Eki Görüntüle 2660215
Evet ama kan sonucum böyle çıktıSilikte olsabi çizgi var gibi
Evet ama kan sonucum böyle çıktıEki Görüntüle 2660235
Evet e nabizdan baktım. Hadi ya öyle oluyor muEnabızdan bakıyosunuz galiba. Bir gün sonra sonuç yansıtılabiliyor genelde enabıza. Yarın tekrar bakın. Bu şekilde olup birgün sonra değer girilen çok kişi oluyo
Bugün verdiyseniz kanı, yarın sabah bakın enabıza. Kan verir vermez enabıza bu sizin gösterdiiğiniz şekliyle bilgi giriliyor. Birgün sonra,sonuç yansıtılıyor. Allah gönlünüze göre versin. Hamilelik bekleyip de hamile kalamamak çok zorEvet e nabizdan baktım. Hadi ya öyle oluyor muheyecanlandırdın beni
Aynen öyle Canım, 7 yıldır bunun için uğraşıyoruz gerçekten zor. Rabbim kimseye evlat eksitligini gostermesinBugün verdiyseniz kanı, yarın sabah bakın enabıza. Kan verir vermez enabıza bu sizin gösterdiiğiniz şekliyle bilgi giriliyor. Birgün sonra,sonuç yansıtılıyor. Allah gönlünüze göre versin. Hamilelik bekleyip de hamile kalamamak çok zor
İnşallah Canım. Çok sağolunAminnn... 7 yıl gerçekten çokmuş. Ben 1 yılda yıprandım resmeninşallah hamilesinizdir hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?