- 22 Haziran 2020
- 920
- 748
- 18
- 34
- Konu Sahibi MmerVveeEee
-
Canım merkezi arasana de sonuc cıkmıs mı belki orda cıkmıstır enabıza girilmemistir daha. Hem enazından onlar daha çıkmamıs yada cıkmıs der seninde icin rahat olur bence kan verdiğin yeri ara sor canmİnşallah yainan 7 yıldır bu hasreti cekiyorum
Hiç çocuğum yok1 tane cocugunuz var sanırm
Az önce aradım bı sıkıntı yok diyor anlamadımCanım merkezi arasana de sonuc cıkmıs mı belki orda cıkmıstır enabıza girilmemistir daha. Hem enazından onlar daha çıkmamıs yada cıkmıs der seninde icin rahat olur bence kan verdiğin yeri ara sor canm
İnşaallah CanımBencede hamilesin canım işini ferah tut
Bi sıkıntı yok derken? Deseydinya sonuc cıktı mı hamile miym degil miym sorn yokta neymisAz önce aradım bı sıkıntı yok diyor anlamadım
Söyledim ne referans aralığı var ne birim de bişi yazıyor. Sadece sonuca 0 yazmışlar dedim. Bı yanlışlık var mı dedim . Koyu renkli değilse açık renk ile yazıldı ise 0 sonuçlar doğrudur dedi. Bı de başı kalabalıktı kadının kapattıBi sıkıntı yok derken? Deseydinya sonuc cıktı mı hamile miym degil miym sorn yokta neymis
inşallah olur cnm biliyorum biDe iki yıldır uğraşıyoruzİnşallah yainan 7 yıldır bu hasreti cekiyorum
İnşallah, çok zor bı süreç. Allah yardımcımız olsuninşallah olur cnm biliyorum biDe iki yıldır uğraşıyoruz
Bekleyeceğim bakalım , adet günümü . Pazar günü gideyim il merkezine diyordum ama vazgeçtim. Adet tarihi yaklaşınca belli olur her şey . YoruldumAnladm canm bilemiyormki yaa niye öyle cıkıyo o zaman. Koyu gözüküyor yanii testler resmen
Anlıyorm canm cok haklısnn.. cok yıpratıcı bi sürec bende 6 aydır istiyorm 7.ayıma girdm ben bile yıpranıyorm bu sürecte kovalamaktan düsünmekten ruhen fiziken herseydenn yoruluyosn ama elden bisey gelmiyo. Bu sürecte tüp bebek veya tedavi gördünz mü probleminiz nedirBekleyeceğim bakalım , adet günümü . Pazar günü gideyim il merkezine diyordum ama vazgeçtim. Adet tarihi yaklaşınca belli olur her şey . Yoruldum
Geçen yıl aşılama yaptırdım, olmadı.. eşimde sperm hızında düşüklük ve hareketsizlik sorunu var. Başka da bı sorun yokAnlıyorm canm cok haklısnn.. cok yıpratıcı bi sürec bende 6 aydır istiyorm 7.ayıma girdm ben bile yıpranıyorm bu sürecte kovalamaktan düsünmekten ruhen fiziken herseydenn yoruluyosn ama elden bisey gelmiyo. Bu sürecte tüp bebek veya tedavi gördünz mü probleminiz nedir
Ama tüp bebek tutar hızında düsüs olsada. Kaç cıktı sperm sayısı ve hızıGeçen yıl aşılama yaptırdım, olmadı.. eşimde sperm hızında düşüklük ve hareketsizlik sorunu var. Başka da bı sorun yok
Canım benim. Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla doldursun kucağınızı inşallah. Olmaz değil. Olur inşallah. Stres yapmayın. Adet günün geçerse özelde ver bir daha ki kan testini. İnşallah gebesindirE nabizdan tekrar baktım aynı her şey bı değişiklik yok
Valla tam hatırlamıyorum Canım baya olmuştu test yaptiraliAma tüp bebek tutar hızında düsüs olsada. Kaç cıktı sperm sayısı ve hızı
Aynen Canım öyle yapacağım artık. Teşekkür ederim, sağolasınCanım benim. Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla doldursun kucağınızı inşallah. Olmaz değil. Olur inşallah. Stres yapmayın. Adet günün geçerse özelde ver bir daha ki kan testini. İnşallah gebesindir
Tüp bebek bayanı vücut olarak çok yipratiyirmus diyolar, en son çare ona başvurun diyo herkes sizler ne düşünüyorsunuzAma tüp bebek tutar hızında düsüs olsada. Kaç cıktı sperm sayısı ve hızı
Bencede basvur canm. Böylesi daha büyük yıpranmak bence. enazıdan sonunda kavusacagını bilmek allahn izniyle tabi, o her seye katlanmaya değer bence.. vakit kaybetme basvur yaptır böyle daha cok yıpranıyosn canmTüp bebek bayanı vücut olarak çok yipratiyirmus diyolar, en son çare ona başvurun diyo herkes sizler ne düşünüyorsunuz
Canım sana şey sorucam Bi dener misin onuİnşallah ozel hastaneler pazar günü test yapiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?