• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi en erken ne zaman yapılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sana şey sorucam Bi dener misin onu
Afedersin işaret parmağını vajina girişine soktuğunda orada kalınlaşma pürüzlülük hissediyor musun ona Bi bak benim ilk hamileliğimde nette okumuştum ve direk vajina ağzına parmağımla baktığımda pürüzlülük vardı ve hamile olduğumu sonra öğrendim sende Bi bak testin silikte çıkmış bende baktım yeni bende şuan pürüzlü inşaAllah hamileyimdir
Ama rahim o kadar aşağıda değil ki kalınlaşmayi hissedemeyiz😯

İlk hamileliğimde 1 hafta önce hem kan hem idrar yaptım negatif ti ama kan 2ydi daha sonra adetime 4 gün kala yaptım yine negatif sonra adetim 5 gün gecikti yaptım silik çizgi çıkmıştı kanada 48 çıkmıştı çok yeniydi canım şimdi de 4 gün var inşaAllah gebeyimdir

İlk hamileliğimde 1 hafta önce hem kan hem idrar yaptım negatif ti ama kan 2ydi daha sonra adetime 4 gün kala yaptım yine negatif sonra adetim 5 gün gecikti yaptım silik çizgi çıkmıştı kanada 48 çıkmıştı çok yeniydi canım şimdi de 4 gün var inşaAllah gebeyimdir
Hayırlısı olsun, siz hamilesinizdir inşallah Canım 💕

Merhaba bende katılmak istedim herkes için öncelikle hayırlı ne ise o olsun demek isterim.
Benim adetim 4 gün geçti bu sabah test yaptım damlattığım gibi 2 çizgi çıktı çok sevindim ama emin olmak için şimdi acile gidip kan vericem bakalım orda ne çıkacak sonuç rabbim herkese en hayırlısını nasip etsin inşallah 😊🥰

Merhaba bende katılmak istedim herkes için öncelikle hayırlı ne ise o olsun demek isterim.
Benim adetim 4 gün geçti bu sabah test yaptım damlattığım gibi 2 çizgi çıktı çok sevindim ama emin olmak için şimdi acile gidip kan vericem bakalım orda ne çıkacak sonuç rabbim herkese en hayırlısını nasip etsin inşallah 😊🥰
Amin Canım, adet tarihinin geçmesini beklemekle çok iyi yapmışsın. İnşallah kan da da pozitif sonucu alırsın 🙏

Amin Canım, adet tarihinin geçmesini beklemekle çok iyi yapmışsın. İnşallah kan da da pozitif sonucu alırsın 🙏
İnşallah canım ve ben 36 yaşındayım ikinci evliliğim ilk defa bu heyecanı yaşadım o iki çizgiyi ilk defa gördüm allahııımmm nasıl güzel bi duygu şimdi evden çıkıyorum ve tekrar yazıcam kan sonucunu dua edin 🙏

Ama kanda neden çıkmadı 😢 dünkü kan testim 0 di. Kanda daha erken belli olmuyo mu (adete 5 gunum var)
Ben reglime 3 gün kala yani dün erken gebelik testi yaptım iki tane ikiside şu şekilde çıktı ama malesef kanda negatif çıktı. Bugün doktorla konuştum 1 hafta beklememi söyledi.

Ben reglime 3 gün kala yani dün erken gebelik testi yaptım iki tane ikiside şu şekilde çıktı ama malesef kanda negatif çıktı. Bugün doktorla konuştum 1 hafta beklememi söyledi.

Eklentiler

• 20200710_161154.webp
    20200710_161154.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 54
İnşallah canım ve ben 36 yaşındayım ikinci evliliğim ilk defa bu heyecanı yaşadım o iki çizgiyi ilk defa gördüm allahııımmm nasıl güzel bi duygu şimdi evden çıkıyorum ve tekrar yazıcam kan sonucunu dua edin 🙏
Dualarımız seninle Canım, hayırlı haberlerle gel inşallah 💕

Benzer durumdayız Canım, bana mantıken yanlış geliyor idrarda çıkan kanda daha erken belli olur aslında ama demek yanıltıyor bazen testler😔 İnşallah geç döllenme filandir da bı hafta geç bile olsa hamileyizdir🙏 Hayırlısı olsun Canım

Yumurtlamadan 9 gün sonra gebelik testi yaptım negatifti. Siz en erken ne zaman öğrendiniz Hanımlar? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız 🙏

Ben yumurtlamadan 8 gün sinra erken gebelik testi yapmistim negatifti ama o ay hamile kalmisim. Yumurtlamadan 12 gün sonra daha garanti

Benzer durumdayız Canım, bana mantıken yanlış geliyor idrarda çıkan kanda daha erken belli olur aslında ama demek yanıltıyor bazen testler😔 İnşallah geç döllenme filandir da bı hafta geç bile olsa hamileyizdir🙏 Hayırlısı olsun Canım
Ben de aynı fikirdeyim kanda önce çıkmalıydı ama doktorumun söylediği olabilir çıkmayabilir dedi bir ihtimal. Kısmet ne diyelim ben pzt günü tekrar edicem regl olmazsam 1hafta beklemek zor geliyor. Senin de hakkında hayırlısı inşallah

Ben yumurtlamadan 8 gün sinra erken gebelik testi yapmistim negatifti ama o ay hamile kalmisim. Yumurtlamadan 12 gün sonra daha garanti
Benim 12. Günüm dün du idrar testi pozitif gösteriyor fakat bir gün öncesinde yaptirdigim kan testi negatifti

Benim de adetime 4 gün var acayip belim ağrıyor inşallah olmam adet. erken gebelik testi yapıyorum ama negatif inşallah gönlünüzden geçen olur 🤲🏻😔

Benim 12. Günüm dün du idrar testi pozitif gösteriyor fakat bir gün öncesinde yaptirdigim kan testi negatifti

Hangi marka test. Bende bir sefer innovita erken gebelikte bariz pozitifi görüp hastaneye koştum kanda negatif cikti. Bence yarin testi tekrarla tam terside cikabilir. Birden hcg yükselebilir

Sonuç çıktı ve hamilelik var dedi dr. 🤰🥰Çok şükür allahıma rabbim sonuna kadar hayırlı etsin inşallah pazartesi kadın doğuma gitmem gerekiyor kese için bakılacakmış rabbim herkese bu duyguyu en hayırlısı ile yaşatsın inşallah. iki çizgi yi görmek bukadar büyük bir duygu yaşatıyor sa kucağımıza almak nasıl güzel bir duygu olur hiç tahmin edemiyorum 🙋‍♀️🥰🤰😘

Back