- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
Test yaptın mıKan verme pazartesiye kaldi malesef
Yarin sabah tekrar test yapicam evde bakalim ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın mıKan verme pazartesiye kaldi malesef
Yarin sabah tekrar test yapicam evde bakalim ne olacak
Yaptim testi yarim saat once ama henuz cizgi belirmediTest yaptın mı
Kaç günde bir adet oluyorsanız o kadar sayın. Bizim bilmemiz imkansız.Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim
Hayir hemen cikmadi bir saat sonra tekrar bakayim dedim oyle gordum sastim kaldim ben de
Haklisin canim az once kirmizi karti gordum zatenCanım tğm mesajları okuyamadım ama aynısı geçen ay bana olmustu toplanmıstı bir yere kırmızılık ve diğer çizgi de görülüyordu yani pozitif gibi ama hamile degildim kan testi yaptım 2 gün sonrası ve 2 tane de idrar testi tekrarlamıstım negatifti.. öyle kırımızılık toplanınca bozuk olmuş oluyo sanırsam ya da cok idrar damlatmıssndır
Evet canım bozuk tekrar deneBu test bozuk mu demek?
Teşekkür ederim canım sabah tekrarlayayım mademEvet canım bozuk tekrar dene
Bn de yapicam yarın test atarim buraya kaç gün geciktin :)Teşekkür ederim canım sabah tekrarlayayım madem