How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebelik testi elim titriyor

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim

Bu arada kullandim marka oncomed belki testten de kaynakli sorun olmustur
Bilemiyorum

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim
Kaç günde bir adet oluyorsanız o kadar sayın. Bizim bilmemiz imkansız.

Hayir hemen cikmadi bir saat sonra tekrar bakayim dedim oyle gordum sastim kaldim ben de

Canım tğm mesajları okuyamadım ama aynısı geçen ay bana olmustu toplanmıstı bir yere kırmızılık ve diğer çizgi de görülüyordu yani pozitif gibi ama hamile degildim kan testi yaptım 2 gün sonrası ve 2 tane de idrar testi tekrarlamıstım negatifti.. öyle kırımızılık toplanınca bozuk olmuş oluyo sanırsam ya da cok idrar damlatmıssndır

Canım tğm mesajları okuyamadım ama aynısı geçen ay bana olmustu toplanmıstı bir yere kırmızılık ve diğer çizgi de görülüyordu yani pozitif gibi ama hamile degildim kan testi yaptım 2 gün sonrası ve 2 tane de idrar testi tekrarlamıstım negatifti.. öyle kırımızılık toplanınca bozuk olmuş oluyo sanırsam ya da cok idrar damlatmıssndır
Haklisin canim az once kirmizi karti gordum zaten
Herseyin hayirlisi
Kisa sureli de olsa cok mutlu olmustum

Bu arada ilgilenip mesajlarima cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim
Rabbim ins isteyen herkesi tez zamanda bebegine kavusturur

selam kızlar bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım dün sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye..
Sonra 3-4 saat sonra baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı

Eklentiler

• 3883F895-452C-4B35-B50C-BDB32F966694.jpeg
    3883F895-452C-4B35-B50C-BDB32F966694.jpeg
    22 KB · Görüntüleme: 212
Bu test bozuk mu demek?

Eklentiler

• 8E5C0A9C-C277-474B-BC9E-A78E7AD69698.jpeg
    8E5C0A9C-C277-474B-BC9E-A78E7AD69698.jpeg
    19,6 KB · Görüntüleme: 242
Back